Podpořte své podnikání reklamou na měsíc zadarmo

Podpořte své podnikání reklamou na měsíc zadarmo

Podpořte své podnikání reklamou na měsíc zadarmo Zdroj: Plakátov.cz

Chtěli byste si vyzkoušet, jaké to je mít svoji firmu na billboardu, ale nemáte s venkovní reklamou zatím žádnou zkušenost? Přesvědčte se o její jednoduchosti a účinnosti. Nyní máte jedinečnou příležitost zasoutěžit si o billboard v hodnotě 11 950 Kč v místě podle vašeho výběru.

Plakátov.cz, jediný e-shop s billboardy, spouští další kolo oblíbené soutěže o reklamní plochu na měsíc zdarma. A tentokrát s doprovodem nové tváře, oblíbeného herce a baviče Petra Čtvrtníčka, se kterým se navíc v brzké době setkáte i v reklamách právě na Plakátov.cz.

Video placeholde
Podpořte své podnikání reklamou na měsíc zadarmo • Plakátov.cz

Vyhrát billboard? Proč ne! Zvlášť, když vám ho na Plakátově pomůžou navrhnout a vylepí. Jednoduchý jak facka," láká k zapojení se do soutěže Petr Čtvrtníček.

Do soutěže se mohou přihlásit jak noví zákazníci, tak i ti stálí. Stálý zákazník může v případě výhry získat určitě vítanou slevu v rámci kampaní, které standardně objednává, pro nové zákazníky je bonusem možnost vyzkoušení si celého procesu a kampaně bez jakýchkoliv vstupních nákladů.

Soutěž o billboard na měsíc zdarma probíhá v období od 15. 05. do 12. 6. 2023 a zúčastnit se jí může každý, kdo v uvedeném časovém rozmezí vyplní on-line formulář, kde stačí uvést své jméno, příjmení, název firmy, e-mailovou adresu a telefonní kontakt.