Raiffeisenbank opět přichází s Podnikatelskými dny, zájemci o úvěr získají výhodnější podmínky a ušetří až 50 000 Kč

Zdroj: Shutterstock

Podnikatelské dny jsou opět v podzimní nabídce Raiffeisenbank. Akce platí pro splátkové podnikatelské úvěry v segmentu malých a středních podniků. Od 1. října do 30. listopadu získají podnikatelé a firmy výhodné podmínky, a navíc na poplatku za sjednání úvěru ušetří až 50 tisíc korun.

Všichni klienti i neklienti, kteří u Raiffeisenbank požádají o podnikatelský úvěr v říjnu a listopadu, jej získají se slevou na poplatku až 50 tisíc korun. Podnikatelské dny se vztahují na segment malých a středních podniků s ročním obratem až 100 milionů korun.

Pokud navíc minimálně polovina nového úvěru bude sloužit k refinancování úvěru z jiné banky, může klient získat slevu až do výše 0,8 % p. a.

„Pro zájemce jsme zachovali výhodné úrokové sazby podnikatelských úvěrů. Navíc se v podzimních Podnikatelských dnech žadatel vyhne poplatku za sjednání, což mu může ušetřit až padesát tisíc korun. Čím vyšší úvěr si klient pořídí, tím vyšší slevu dostane. Minimálně se vždy jedná o částku 4000 Kč. Akce platí i pro klienty jiných bank, kteří se rozhodnou si u Raiffeisenbank tento podnikatelský úvěr sjednat,“ říká Tereza Kaiseršotová, tisková mluvčí Raiffeisenbank.

Ke kampani se připojí i Raiffeisen-Leasing s nabídkou výhodnější úrokové sazby. Letos však přichází s novinkou, kdy se akční sazba liší u ojetých a nových aut či motocyklů. Zatímco pro nové stroje platí sazba 6,99 % p. a., pro úvěry na ojetá auta a motocykly je sazba 7,99 % p. a. V obou případech je splatnost 49 až 72 měsíců, navíc s výhodným pojištěním ve splátkách.

Raiffeisenbank a.s.