Whistleblowing, ESG a další compliance témata otevře nová konference

Zdroj: Noerr s.r.o.

Podnikání je svázáno mnoha pravidly jak směrem k zaměstnancům, tak vůči zákazníkům, obchodním partnerům i státním orgánům. Konference Noerr Prague Compliance Day představí všechny novinky a různé přístupy k fungujícímu compliance management systému v jeden den, na jednom místě. Registrace na akci je bezplatná.

Konference Noerr Prague Compliance Day, jejímž mediálním partnerem je deník e15, navazuje na úspěšnou sérii akcí pořádaných v Německu. V České republice se letos uskuteční vůbec poprvé. V rámci premiérového ročníku bude na programu řada témat týkajících se compliance.

Trestněprávní pohled na konferenci představí státní zastupitelství. V rámci panelů whistleblowing a interních investigací budou své zkušenosti sdílet například zástupci společností Siemens, Skanska, T-Mobile, Rohlík či Plzeňský Prazdroj.

Náležitou pozornost dostane i oblast kybernetických rizik, a to z pohledu zástupců ČSOB a poskytovatele kybernetického zabezpečení XM Cyber, ale prezentována bude i otázka pojištění těchto rizik zástupcem skupiny Renomia.

V neposlední řadě bude pozornost věnována i ESG, a to ze dvou různých aspektů. Prvním bude bankovní financování představené zástupci předních českých bank, druhým bude sledování náležité péče v dodavatelském řetězci prezentované zástupcem společnosti Kaufland.

Noerr Compliance Day se uskuteční v nových prostorách pražského hotelu Andaz Prague ve čtvrtek 9. listopadu 2023 od 9:00 do 15:00 hodin. Účast na konferenci je bezplatná, podmínkou je ale včasná rezervace prostřednictví krátkého registračního formuláře, protože počet míst je omezen.

Kompletní detailní program akce je k dispozici zde.

Co je compliance?

Všeobecný pojem používaný jako soulad s pravidly nebo také jako dodržování pravidel. Z firemního pohledu zahrnuje zejména jednání společnosti, zaměstnanců a vedení v souladu s právními předpisy, interními směrnicemi a etickými kodexy.

Noerr Prague Compliance Day

9. listopadu 2023 od 9:00 do 14:00 hod

Hotel Andaz Prague, Praha 1

Registrace zde

 

Noerr s.r.o.