Marsa Matrouh: Egyptská oáza u Středozemního moře

Marsa Matrouh, hotel Jaz Almaza Beach

Marsa Matrouh, hotel Jaz Almaza Beach Zdroj: Bluestyle

Marsa Matrouh, hotel Regal Heights
2
Fotogalerie

Marsa Matrouh je jednou z nejlákavějších turistických destinací v Egyptě. Nachází se v severozápadní části země a ačkoli geograficky patří k Africe, její břehy omývá Středozemní moře. Co dělá Marsa Matrouh tak přitažlivou? 

Jedním z hlavních lákadel Marsa Matrouh je zdejší klima. Díky unikátní poloze mohou návštěvníci zažít mimořádně příjemné počasí, které se podobá sezóně v Evropě. Teplé letní dny a mírné zimní teploty vytvářejí ideální podmínky pro dovolenou u moře.

Další výhodou Marsa Matrouh je její dostupnost. Díky blízkosti k mezinárodnímu letišti  mohou návštěvníci cestovat sem za pouhé tři hodiny letem z mnoha evropských destinací. 

Jedním z nezapomenutelných zážitků, které Marsa Matrouh nabízí, je pohled na moře. Jeho krása vás zcela uchvátí a nebudete muset sdílet pláže s davem turistů. Místo toho si budete moci užívat klidné a nerušené prostředí. Pokud se chcete trochu více pobavit, můžete si zapůjčit vodní skútry a prozkoumat okolní vody. A pokud jste zde s rodinou, vaše děti si budou moci užít jízdu na nafukovacích banánech, zatímco vy se budete v klidu opalovat na pláži.

Doporučení Blue Style:

Marsa Matrouh také pořádáme výlety do oázy Síwa i do magické Káhiry. Ubytujte se v hotelech Regal Heights nebo Jaz Almaza Beach a objevte zatím neobjevené. Odlétáme už 1. června.

Marsa Matrouh, hotel Regal HeightsMarsa Matrouh, hotel Regal Heights | Bluestyle