Korean Air – Excellence in Flight

Korean Air

Korean Air

Společnost Korean Air patří k předním mezinárodním leteckým společnostem. Létá do 126 destinací ve 45 zemích a jejím sídlem je Soul.

Se svou flotilou 155 moderních letadel a vysoce kvalifikovanými zaměstnanci nabízí Korean Air zákazníkům maximální bezpečí, pohodlí a komfort. Věrna své vizi „Být respektovaným lídrem mezi světovými leteckými přepravci“ poskytuje společnost Korean Air spolehlivé služby, které překonávají veškerá očekávání, a nabízí produkty, jež zákazníci ocení a mohou jim důvěřovat. Bez ohledu na délku letu nedává široká nabídka možností zábavy cestujícím příležitost k tomu, aby se během letu s Korean Air nudili.

Službu AVOD (audio video on demand) mohou využít všichni cestující včetně těch, kteří mají letenku v ekonomické třídě. Obsahem služby AVOD od společnosti Korean Air je přes 40 filmů, 60 krátkých programů a více než tisícovka hudebních skladeb. Po ruce je i řada her a informačních služeb a také programy pro děti, které zabaví malé cestující.

Na palubách letadel Korean Air si cestující mohou pochutnat na delikátních pokrmech. V menu je možné nalézt korejskou i západní kuchyni včetně vynikajícího kaviáru a prvotřídního vína. Jídla v první a business třídě se podávají se saláty a chlebem z bioprodukce, což svědčí o péči, kterou Korean Air věnuje zdraví a pohodě svých cestujících. Již dvakrát společnost Korean Air získala prestižní cenu „Mercury Award“ za své pokrmy Bibimguksoo (pikantní korejské nudle) a Bibimbab (zelenina s rýží).

Představu o cestování letadlem změnily letouny Airbus A380, které společnost Korean Air uvedla do provozu v roce 2011. Její A380 jsou koncipovány pro tři cestovní třídy a dohromady nabízejí 407 sedadel, což je uspořádání s nejnižším počtem míst mezi všemi dopravci, kteří A380 disponují. Letadlo A380 je u Korean Air osazen špičkovým vybavením; na dolní palubě nabízí 12 super-luxusních Kosmo Suites v první třídě a 301 míst v ekonomické třídě, na horní palubě pak ve třídě Prestige (business) 94 sedaček sedadel typu Prestige Sleeper, která lze plně polohovat až do 180°.

Letoun se může pochlubit jedinečnou nabídkou doplňkových služeb, jako je například první palubní „Duty Free“ obchod na světě, tři bary a salonky, které cestujícím připraví nevšední a velmi příjemný prožitek z cesty. Korean Air je jedním ze zakládajících členů aliance SkyTeam, která se zavazuje poskytovat zákazníkům svých členských aerolinií bezchybné služby a celou řadu různých výhod. Korean Air bude i nadále nabízet zákazníkům bezkonkurenční služby a bude pokračovat ve své vizi stát se ještě lepším leteckým přepravcem s globálním dosahem.

www.koreanair.com