Nepříjemný zápach potu při stresu je minulostí!

Nivea for men

Nivea for men

Každý den je novou výzvou, každý den musíme řešit řadu úkolů. A přestože stres nás může motivovat k lepším výkonům, odvrácenou stranou mince je, že tělo při stresu produkuje pot s nepříjemným zápachem. Zbavte se jedné starosti navíc a spolehněte se na novou řadu antiperspirantů NIVEA Stress Protect.

Známe to všichni. Někdy se prostě věci nahromadí, je toho na nás nějak moc a stres na sebe nenechá dlouho čekat. Přestože většinu úkolů nakonec zvládneme, pocení při stresu se nevyhne nikdo z nás. A je jedno, jestli jste se zrovna pohádali s kolegou nebo napjatě očekáváte vytoužené rande.

Abyste se za všech okolností cítili v pohodě, vyvinuli jsme pro Vás novou řadu antiperspirantů NIVEA Stress Protect, se kterou se nepříjemného tělesného zápachu při stresu nemusíte obávat. Budete mít o starost méně, můžete dát věcem volný průchod a plně se soustředit na svůj cíl. Teď máte po ruce novou zbraň, která Vám dodá jistotu, švih a příjemnou vůni.

NIVEA Stress Protect účinně zabraňuje pocení při stresu a zároveň udrží Vaši pokožku příjemně suchou. Unikátní složení nové řady NIVEA Stress Protect se zinkovým komplexem a aktivními Stress Protect ingrediencemi spolehlivě chrání podpaží a zabraňuje tělesnému zápachu. Po celých 48 hodin tak můžete být naprosto v klidu.

Otestujte si Vaši schopnost odolávat stresu a hrajte o atraktivní ceny na www.niveaformen.cz/stress. Dokážete zachovat ledový klid, řešit více úkolů současně a nezapotit se u toho? Máte na to? Vyhrajte adrenalinový zážitek nebo balíček antiperspirantů NIVEA Stress Protect!