Chcete být o krok napřed před konkurencí? Pusťte se do analýzy velkých dat

Význam dat není radno podceňovat.

Význam dat není radno podceňovat. Zdroj: Bisnode

Jak by se vám líbilo zahrnout do hodnocení obchodních rizik desetitisíce článků o konkurenčních firmách, které jsou denně publikovány na internetu? Nejrůznější zdroje, jazyky a témata – vítejte v džungli velkých dat.

My v Bisnode víme, že to, co vidíte v ekonomických rozvahách a výročních zprávách, pro správné zhodnocení rizik zkrátka nestačí. Umíme najít jehlu v kupce sena. A pomůžeme s tím i vám. Představte si, že To, co je vidět, je jen malý kousíček. Podstatné informace jsou schované pod hladinou.

Nestrukturovaná data jako weby, sociální média firem, novinové články, RSS feedy, sbíraná data, která jsou vytěžovaná, analyzovaná a modelovaná, textové analýzy sémantiky, kontextu a porozumění, strojové učení se svým rozeznáváním vzorců a predikcí rizik, to všechno jsou informace, se kterými se dá velmi dobře pracovat. Pokud to však chcete zvládnout, musíte spojit své síly s někým, kdo velkým datům rozumí. Dovolte nám představit naše datové laboratoře: Bisnode Big Data Lab a Bisnode Innovation Lab.

Obří databáze i strojové učení

Bisnode Big Data Lab pracuje s primárním spárováním, aktualizací a pročistěním vaší firemní databáze. Bisnode umí párovat databáze klienta s globální databází Dun & Bradstreet, ve které se nachází přes 300 milionů subjektů z 220 zemí světa. Navíc zde probíhá přes 5 milionů aktualizací každý den.

Tato rozsáhlá informační platforma využívá globální identifikátor DUNS number, který je naprosto unikátní pro každou firmu. Díky tomu je možné data nejenom vyčistit, ale i doplnit o chybějící informace a aplikovat na ně scoringové modely vyhodnocující rizikovost jednotlivých firem.

Bisnode Innovation Lab jde ve správě velkých dat ještě dál. Přináší pokročilou analytiku velkých dat, která je postavená na inovacích, nových výzkumech a vědeckých kapacitách z oboru. Jejím cílem je přinést firmám nové technologie a nástroje pro chytřejší podnikání. Mezi techniky, které používáme, patří vytěžování dat, strojové učení, prediktivní analýza, zpracování přirozeného jazyka, datová integrace, sémantická analýza v počítačovém prostředí a další.

Spojte se s Bisnode a získáte silného partnera v oblasti správy velkých dat. Připravíme vám nástroje šité na míru vašim potřebám. Díky tomu budete mít vždy správné informace pro klíčové posouzení rizik a získáte vhled do dat, který se může stát základem vaší budoucí podnikové strategie.

Podrobnosti a další užitečné informace najdete na našich webových stránkách.