Korean Air – Excellence in Flight

Korean Air

Korean Air Zdroj: Korean Air

Společnost Korean Air patří k předním mezinárodním leteckým společnostem. Létá do 122 destinací ve 42 zemích a jejím sídlem je Soul.

Se svou flotilou 148 moderních letadel a vysoce kvalifikovanými zaměstnanci nabízí Korean Air zákazníkům maximální bezpečí, pohodlí a komfort. Věrna své vizi „Být respektovaným lídrem mezi světovými leteckými přepravci“ poskytuje společnost Korean Air spolehlivé služby, které překonávají veškerá očekávání, a nabízí produkty, jež zákazníci ocení a mohou jim důvěřovat. Bez ohledu na délku letu nedává široká nabídka možností zábavy cestujícím příležitost k tomu, aby se během letu s Korean Air nudili.

Službu AVOD (audio video on demand) mohou využít všichni cestující včetně těch, kteří mají letenku v ekonomické třídě. Obsahem služby AVOD od společnosti Korean Air je přes 40 filmů, 60 krátkých programů a více než tisícovka hudebních skladeb. Po ruce je i řada her a informačních služeb a také programy pro děti, které zabaví malé cestující.

Na palubách letadel Korean Air si cestující mohou pochutnat na delikátních pokrmech. V menu je možné nalézt korejskou i západní kuchyni včetně vynikajícího kaviáru a prvotřídního vína. Jídla v první a business třídě se podávají se saláty a chlebem z bioprodukce, což svědčí o péči, kterou Korean Air věnuje zdraví a pohodě svých cestujících. Již dvakrát společnost Korean Air získala prestižní cenu „Mercury Award“ za své pokrmy Bibimguksoo (pikantní korejské nudle) a Bibimbab (zelenina s rýží).

Představu o cestování letadlem změnily letouny Airbus A380, které společnost Korean Air uvedla do provozu v roce 2011. Její A380 jsou koncipovány pro tři cestovní třídy a dohromady nabízejí 407 sedadel, což je uspořádání s nejnižším počtem míst mezi všemi dopravci, kteří A380 disponují. Letadlo A380 je u Korean Air osazen špičkovým vybavením; na dolní palubě nabízí 12 super-luxusních Kosmo Suites v první třídě a 301 míst v ekonomické třídě, na horní palubě pak ve třídě Prestige (business) 94 sedaček sedadel typu Prestige Sleeper, která lze plně polohovat až do 180 stupňů.

Letoun se může pochlubit jedinečnou nabídkou doplňkových služeb, jako je například první palubní „Duty Free“ obchod na světě, tři bary a salonky, které cestujícím připraví nevšední a velmi příjemný prožitek z cesty. Korean Air je jedním ze zakládajících členů aliance SkyTeam, která se zavazuje poskytovat zákazníkům svých členských aerolinií bezchybné služby a celou řadu různých výhod. Korean Air bude i nadále nabízet zákazníkům bezkonkurenční služby a bude pokračovat ve své vizi stát se ještě lepším leteckým přepravcem s globálním dosahem.

www.koreanair.com