Průmyslové nemovitosti si nechte postavit na míru, vyplatí se to!

Zdroj: P3 Logistic Parks s.r.o.

Vizualizace logistického parku v Ostravě
2
Fotogalerie

Výstavba na míru je v rámci služeb developera a správce průmyslových nemovitostí P3 v posledních letech čím dál žádanější. Proto připravil rozsáhlé možnosti tzv. BTS výstavby u Prahy, Plzně, v Ostravě a Lovosicích.

Díky komplexnímu portfoliu služeb může P3 svým klientům vyjít vstříc už při projektování budov. Nájemcům tím odpadají starosti s dodatečnými stavebními úpravami.

„Budujeme parky v atraktivních lokalitách, a co je důležité, můžeme začít rychle stavět. Logistickým a výrobním společnostem navrhujeme haly na míru v rozumném časovém horizontu. Pozornost věnovaná úvodní přípravě projektu se během několika měsíců zúročí v dobře nastaveném provozu,“ říká Tomáš Kubín, šéf výstavby P3 pro střední a východní Evropu.

Nedaleko Prahy v blízkosti dálnice D6 může P3 ihned začít stavět 17 000 m2, na půli cesty mezi Prahou a Drážďany nabízí další desetitisíce metrů čtverečních v P3 Lovosice a do konce roku P3 vztyčí první sloupy v nových parcích v Myslince u Plzně a také v Ostravě. P3 využije brownfield v sousedství Dolní oblasti Vítkovice a vybuduje na něm obchodně-průmyslovou čtvrť ideální pro city logistiku, retail a e-commerce.

Všechny nové budovy P3 budou mít certifikaci BREEAM Very Good či vyšší.