Dva firemní účty i s platebními kartami za 500 měsíčně

Zdroj: Raiffeisenbank

Pokud máte firmu s obratem od 50 do 250 milionů korun, má pro vás Raiffeisenbank nabídku nového firemního účtu, kde je zdarma vedení účtu až v 19 měnách, neomezený počet tuzemských plateb, europlateb i bezkontaktních výběrů ze všech bankomatů v ČR.

95 % běžné agendy vyřídíte online

Všechny účty jsou spravovány mobilním a internetovým bankovnictvím, jež velmi pohodlnou a bezpečnou formou umožňuje nakládat se soukromými i firemními financemi odkudkoliv a kdykoliv. Samozřejmostí je vysoká variabilita možností nastavení úrovní přístupových oprávnění zástupců společností pro práci s firemními financemi. Díky dvěma účtům a platebním kartám tak lze oddělit peněžní toky různých činností za velmi dobrou cenu.

Bez nutnosti návštěvy pobočky lze prostřednictvím internetového bankovnictví vyřídit nejen běžné peněžní operace, ale i žádost o čerpání kontokorentu, splátkového či revolvingového úvěru nebo vystavení či změnu bankovní záruky. Samozřejmostí je i možnost podepisovat dokumenty elektronicky, certifikovaným podpisem nebo komunikovat s bankou přes datovou schránku.

Propojení s účetním systémem

Novinkou v nabídce je propojení účtů přímo s účetním systémem klienta prostřednictvím tzv. „Premium API“. Stahování výpisů a zpracování hromadných plateb je pak automatické, rychlejší a jednodušší. Zároveň jsou zachována všechna schvalovací práva majitelů, kteří si chtějí udržet kontrolu a transakce autorizovat. Díky propojení firemního internetového bankovnictví a účetnictví nemusí pracovníci přepisovat požadavky mezi systémy, ale jedním kliknutím celou dávku dat odešlou na účty protistran přímo ze svého účetního systému.

Detaily k jednotlivým účtům najdete na stránkách www.rb.cz.

2 miliony k účtu do druhého dne

Služba Cashbot nabízí malým a středním firmám možnost financování provozních potřeb prostřednictvím proplacení vydaných či přijatých faktur, záloh na schválené dotační tituly nebo vratky DPH. Financovat lze i vydané faktury v cizí měně pro zahraniční odběratele.

Nemusíte žádat v bance o úvěr a čekat dlouhé týdny na jeho vyřízení. Faktury dodavatelům uhradíme a prodloužíme tak splatnost až o čtyři měsíce. Platbu pošlete až poté, co zboží doprodáte.

Služba funguje plně online včetně podpisu smlouvy až do 2 milionů korun. Na jednu fakturu může klient jednorázově profinancovat 10 - 80 % schváleného limitu. Poskytnutí limitu i jeho vedení je zdarma a registrace nezabere více než čtvrt hodiny. Následně je možné začít nahrávat faktury, u kterých se okamžitě zobrazí konečná cena za financování. Ta se pohybuje v rozmezí 1 až 2 procent z financované částky, ale klient ji platí pouze v případě, pokud limit čerpá.