Online srovnávače – vše, co potřebujete vědět, abyste ušetřili

Srovnejto.cz

Srovnejto.cz

O tom, že mnoho finančních produktů lze sjednat online, netřeba polemizovat. Snad každý uživatel internetu si je vědomý této možnosti a ve větší či menší míře ji využívá. Jistě, sjednání pojištění nebo třeba výběr nového dodavatele elektřiny je přes internet pohodlný a snadný. Mnohem praktičtější a použitelnější než procházení jednotlivých nabídek různých finančních institucí a dodavatelů služeb jsou však online srovnávače. Už jste nějaký vyzkoušeli?

Srovnej to!

Online srovnávače nebo také kalkulačky mohou porovnávat nejrůznější nabídky počínaje pojištěním vozidel či cestovním pojištěním přes životní pojištění až po srovnání jednotlivých dodavatelů energií. Například jednoduchý a přehledný srovnávač s příhodným názvem Srovnejto.cz umožňuje vedle zmiňovaných finančních produktů porovnat také navíc i pojištění domácnosti. To vše prostřednictvím několika málo kliknutí myši a během okamžiku. Pár minut tak stačí na to, abyste ve svém rodinném rozpočtu ušetřili řádově až tisíce korun. Opravdu je to tak snadné? Ano!

Ušetřete doma i v zahraničí

Vezměme si jako příklad pojištění domácnosti. Jedná se o užitečný produkt, který zabezpečuje to nejcennější, co máme – náš domov. Poskytuje finanční krytí pro případy negativních živelných událostí, ale také krádeže nebo vandalismu. Kryje vybavení domácnosti, které nezřídka dosahuje stotisícových částek.

Pokud uvažujete o pojištění domácnosti, stačí využít jednoduchého formuláře na webu Srovnejto.cz. Ten sumarizuje nabídky několika pojišťoven (AXA, Slavia, Triglav, Wüstenrot). Na základě zadání vstupních údajů tyto nabídky automaticky vyhodnotí a seřadí od té nejvýhodnější.

Obdobně fungují i další kalkulačky. Využít můžete například nabídku cestovního pojištění. Opět se jedná o automatické srovnání, které zahrnuje nabídky pocházející od devítky různých pojišťovacích institucí. Pokud se chystáte do zahraničí, není nic jednoduššího než si prostřednictvím online kalkulačky spočítat, které cestovní pojištění se vám vyplatí nejvíc. Udělat to můžete přímo v den odjezdu do zahraničí. Svoji pojistku můžete na webu Srovnejto.cz také zrovna uzavřít a vyřešit smluvně.

Bezpečnost je samozřejmostí

Možná máte obavy ze zneužití svých dat. Jistě, pro optimální vyhodnocení jednotlivých nabídek je nutné zadat vstupní údaje týkající se konkrétně vaší osoby, vašeho majetku, domácnosti nebo výjezdu do zahraničí. Jedině tak je možné najít skutečně tu nejvýhodnější nabídku dle vašich konkrétních dispozic. Všechna zadaná data jsou však šifrovaná, obdobně jako tomu bývá v internetovém bankovnictví. Všechny informace jsou samozřejmě považovány za důvěrné.

Jednodušší už to být nemůže

Online srovnávač Srovnejto.cz vyniká svoji jednoduchostí. Přesto je vám k dispozici také odborná podpora a telefonické či emailové konzultace pro individuální řešení. Jak jednoduché je ušetřit!

TIP pro vás:

Srovnání cen elektřiny - ZDE

Srovnání cen plynu - ZDE