Seznamte se s Expobank, inovativní bankou, která udává nové trendy

Zdroj: Expobank

Toužíte po bance, u níž lze vše zařídit online a případně investovat do atraktivních produktů, jako jsou bitcoiny, start-upy nebo drahé kovy? Seznamte se s Expobank – bankou, která jde s dobou a rovněž dokáže vaše finance patřičně zúročit.

Mnoho bank se snaží nalákat nové klienty na zdánlivě užitečné produkty, jejichž přednosti však v praxi téměř nevyužijete. Expobank vám díky unikátnímu NEO účtu nabízí přesně to, co potřebujete.

Expobank je online – stejně jako vy

Díky internetu už dnes nemusíte chodit ani do banky. Převádět peníze, kontrolovat zůstatek na svém účtu nebo změnit PIN pro platební kartu – to vše můžete u Expobank zařídit snadno a efektivně online. A doma můžete zůstat i v případě, že potřebujete s něčím poradit – stačí se jen telefonicky nebo e-mailem obrátit na zákaznické centrum.

Ze všech bankomatů na světě vybíráte bez poplatků

Potřebujete vybrat hotovost? Přestaňte si plánovat cestu domů podle toho, kde se nachází bankomat vaší banky. S platební kartou vydanou k NEO účtu od Expobank můžete své peníze vybírat zcela zdarma – a to z kteréhokoliv bankomatu na světě.

Nic neplatíte za posílání ani příjem peněz

Před dvěma lety vyhrál poplatek za příchozí platbu zcela oprávněně anketu o nejabsurdnější bankovní poplatek všech dob. Zatímco u tuzemských plateb se s ním už prakticky nesetkáte, řada bank si pořád ještě účtuje za platby v eurech. Naproti tomu u Expobank můžete v rámci NEO účtu přijímat i provádět tyto takzvané SEPA platby zcela zdarma.

Vaše peníze nebudou jen tak ležet na účtu

Unikátní NEO účet v sobě kombinuje všechny výhody běžného i spořicího účtu, a to díky vysokému ročnímu úroku 1,6 % poskytovaném bez ohledu na zůstatek i délku vašeho vkladu. Uložené peníze navíc můžete pomocí internetového bankovnictví snadno a rychle investovat – například do tradičního zlata či stříbra nebo zajímavých start-upových projektů. A to není vše: jako jediná banka v České republice totiž Expobank nabízí u NEO účtu i možnost nákupu do čím dál populárnějšího bitcoinu.

Založení nového účtu vám zabere několik málo minut

Zatímco ještě před několika lety jste při zřízení účtu museli podepisovat smlouvu na pobočce, při zakládání NEO účtu u Expobank můžete klidně zůstat doma. Stačí vám jen počítač či chytrý telefon, přes nějž nahrajete do registračního systému fotografii svých dokladů totožnosti a potvrzení o vedení účtu u vaší původní banky. Smlouvu pak následně podepíšete online pomocí SMS kódu – a můžete začít využívat všechny výhody svého nového účtu.

NEO účet od Expobank je správná volba

Ať už jste student, začínající podnikatel nebo majitel velké mezinárodní firmy, NEO účet je ideální účet pro Vás. www.neoucet.cz