UniCredit Bank sloučí úvěry s úrokem jen od 1,4 procenta

Zdroj: UniCredit Bank Czech republic and Slovakia, a.s.

UniCredit Bank přichází s revoluční nabídkou PRESTO Půjčky – Sloučení úvěrů. Klienti mohou při řádném splácení získat odměnu až 150 tisíc korun a dosáhnou tak na bezkonkurenční úrokovou sazbu jen od 1,4 procenta p.a.

Spočítat to půjčkám není žádná věda. Presto Půjčka – Sloučení úvěrů, úrok jen od 1,4 procenta p. a. Podle aktuálního průzkumu UniCredit Bank o převedení půjček do jiné banky přemýšlí až dvě třetiny lidí s úvěrem. Češi chtějí při sloučení snížit jak měsíční splátku, tak i celkové náklady na splácení.

„Přicházíme u sloučení spotřebitelských půjček s historicky nejnižšími sazbami. Každý, kdo přemýšlí o převedení úvěrů, si lehce spočítá, že půjčka nemusí být drahá. Vyplatí se mu řádně splácet a dodržet stanovené splátkové období, potom výrazně ušetří,“ říká Ondřej Makovec, manažer spotřebitelských úvěrů UniCredit Bank.

Při sloučení půjčky nabízí UniCredit Bank lákavou odměnu

Klienti, kteří si u UniCredit Bank sloučí půjčky přesahující 200 tisíc korun, získají po doplacení úvěru zpátky odměnu 50 tisíc korun. Při půjčce nad 600 tisíc korun mohou získat odměnu až 150 tisíc korun. Na odměnu až 150 tisíc korun může dosáhnout prakticky každý klient, který si nejenom převede úvěry, ale i ten, který refinancuje kontokorent nebo kreditní kartu a zbytek do cílové částky doplní novými prostředky na cokoliv. Klienti si výhodné podmínky mohou jednoduše sjednat na všech pobočkách UniCredit Bank či UniCredit Bank Expres.

Převedením půjčky chceme zejména ušetřit, zájem prudce roste

Češi se stále více zajímají, jak získat výhodnější podmínky svých spotřebitelských půjček. Uspořit náklady chce 76 procent Čechů. Za poslední tři roky proto prudce roste počet klientů, kteří již sloučení nebo převedení půjček aktivně řeší (ze 17 na 29 procent), ale také těch, co o využití této služby uvažují (z 27 na 34 procent). Celkově tak nad převedením svých půjček přemýšlí téměř dvě třetiny lidí s úvěry (63 procent).

Více informací najdete na www.unicreditbank.cz.