Získejte až 4 000 korun a další výhody založením běžného účtu se stavebním spořením

Zdroj: Raiffeisenbank

Na správném výběru a nastavení finančních produktů v dnešní nejisté době záleží více než kdy dříve. Mezi základní produkty osobního finančního portfolia by mělo, kromě kvalitního běžného účtu, patřit i stavební spoření pro zhodnocování úspor a vytváření finanční rezervy či úspor na lepší bydlení v budoucnu.

Díky nedávnému spojení Raiffeisenbank a Raiffeisen stavební spořitelny je nyní k dispozici výhodný Raiffeisenbalíček, díky němuž lze získat celkové zvýhodnění až 4 000 korun a řadu dalších výhod.

Stavební spoření se v něm aktuálně nabízí s prémií 2 000 korun ve formě úspory na poplatku při sjednání a další 2 000 korun jsou za zřízení a aktivní využívání běžného účtu. Při včasném uzavření stavebního spoření a splnění jeho podmínek lze ještě navíc dosáhnout na další až 2 000 korun v podobě státní podpory ještě za tento rok.

„Nabídka je šitá na míru každému, kdo chce využívat všech výhod moderních běžných účtů bez zbytečných poplatků a zároveň spořit za účelem vytvoření finanční rezervy či spoření na úpravy bydlení. Vhodný běžný účet a stavební spoření by měly být základními pilíři osobního finančního portfolia,“ říká Lukáš Kopecký, ředitel marketingu a PR Raiffeisen stavební spořitelny.

Raiffeisenbank se stala 100% vlastníkem stavební spořitelny na začátku prosince. Společná produktová nabídka je jedním z prvních benefitů tohoto spojenectví. „Cílem transakce je vybudovat ještě silnější skupinu Raiffeisen na českém trhu. Pro stávající i budoucí klienty to znamená spoustu výhod v podobě společné a komplexnější produktové nabídky, přes dostupnější a ještě kvalitnější klientský servis, až po nové možnosti v oblasti digitálních technologií a obsluhy,“ doplňuje Petra Kopecká, tisková mluvčí Raiffeisenbank.

Více informací na www.rb.cz nebo www.rsts.cz