LeasePlan Go – nejlevnější cesta k firemnímu vozu

LeasePlan Go

LeasePlan Go

Víte, kolik každý měsíc zaplatíte, když si vezmete na pětiletý finanční leasing Škodu Octavia 1.6 TDI 77 kW ve verzi Ambition? Přibližně 10 720 korun bez DPH. Při úvěru si musíte připravit 9808 korun a vůbec nejdražší je, když si auto koupíte za hotové – vyjde vás každý měsíc na 12 849 korun. Pokud ale využijete nový produkt LeasePlan Go, bude vás stejný vůz stát měsíčně pouhých 7603 koruny.

LeasePlan Go můžete využít prostřednictvím nového e-shopu. Je určen především pro malé a střední firmy či živnostníky. Na stránkách www.LeasePlanGo.cz si vyberete automobil a také doplňkové služby, které jsou nabízeny v přednastavených balíčcích. Starosti o vozy tak převedete na externí společnost a ušetřený čas i peníze můžete věnovat svému podnikání.

Škoda Octavia 1.6 TDI 77 kW, Ambition

Škoda Octavia 1.6 TDI 77 kW, AmbitionŠkoda Octavia 1.6 TDI 77 kW, Ambition

V rámci LeasePlan Go platíte konstantní měsíční splátku, která bude zahrnovat financování vozu, ale i sjednané služby: pojištění auta a jeho předepsaný servis, sezonní pneumatiky, dálniční známku, vystavení palivové karty, non-stop asistenční službu a podobně. Jejich cenu dodavatel garantuje po celou dobu smlouvy. Ta může trvat až pět let, záleží na vaší úvaze. Po skončení pronájmu vrátíte vozidlo externí společnosti, a to bez dodatečných nákladů a starostí. Dodavatel navíc garantuje i zůstatkovou cenu vozu, na rozdíl od úvěru anebo finančního leasingu proto zaplatíte ve splátkách pouze rozdíl mezi pořizovací cenou automobilu a jeho cenou na konci smlouvy. Po vrácení vozu si ihned můžete objednat nový.

Prostřednictvím e-shopu si můžete zadat auto do výroby, případně objednat skladová vozidla od prověřených dealerů anebo využít jejich akčních nabídek. V nabídce jsou všechny značky a modely, které jsou významněji zastoupeny v tuzemských firemních autoparcích. Většina řidičů tak může do týdne jezdit.

Všechna auta jsou nabízena za zvýhodněných podmínek. Totéž platí i pro sjednané služby. Při objednávce si zvolíte také délku pronájmu vozu a předpokládaný počet najetých kilometrů. Pak už stačí jenom přiložit naskenované dokumenty potřebné ke schválení kontraktu. Na konci smluvního období se zúčtují nadlimitní či podlimitní kilometry a nadměrné opotřebení vozu. Kalkulace počítá se zálohou na splátky.

Zahájení prodeje je spojeno se soutěží o roční pronájem vozu Mercedes-Benz C-Class. Do soutěže se mohou přihlásit právnické osoby a živnostníci, tedy všichni ti, kdo podnikají pod vlastním identifikačním číslem. Podmínkou je, že nejsou stávajícím zákazníkem LeasePlanu. Jejich úkolem bude správně zodpovědět několik otázek na webu produktu LeasePlan Go.

.

LeasePlan GoLeasePlan Go