Galerie a aukční dům ARTHOUSE HEJTMÁNEK zve na adventní setkání s uměním.

Galerie a aukční dům ARTHOUSE HEJTMÁNEK zve na adventní setkání s uměním.

Galerie a aukční dům ARTHOUSE HEJTMÁNEK zve na adventní setkání s uměním.

ARTHOUSE HEJTMÁNEK s.r.o. je prodejní galerií a aukčním domem, který se zabývá českým i světovým výtvarným uměním, uměleckým řemeslem a designem v širokém časovém rozpětí od antiky po současnost.

Svým klientům nabízí celou řadu služeb spojených se sběratelstvím:

• KONCEPCE A TVORBA SBÍRKY
• ODBORNÁ SPRÁVA SBÍRKY (uložení sbírkových předmětů v optimálních podmínkách; katalogizace)
• PROPAGACE SBÍRKY – pokud klient uváží, že by chtěl svou uměleckou sbírku zhodnotit cestou propagace a výstav, dokážeme jednat s českými i zahraničními odbornými institucemi (NG, NM, GHMP, MMP a další) o podmínkách případných zápůjček na výstavy; dále jsme schopni zajistit publikaci článků v odborných periodikách či výstavních katalozích.
• RESTURÁTORSKÉ A KONZERVÁTORSKÉ SLUŽBY – díky dlouholetým kontaktů a zkušenostem jsme schopni zajistit restaurování malby, nábytku, papíru a kovů.
• UMĚLECKOHISTORICKÉ POSUDKY a CHEMICKOTECHNOLOGICKÉ POSUDKY jsou nedílnou součástí dokumentace děl, jejichž pravost by mohla být díky výjimečné žádanosti na uměleckém trhu zpochybňována.
• CERTIFIKÁTY PRAVOSTI A PŮVODU DÍLA – nabízená díla současných žijících autorů jsou doprovázena certifikáty pravosti od samotných tvůrců.
• INVESTIČNÍ PORADENSTVÍ – orientace na trhu s uměním se zaměřením na zhodnocení investic.
• POŘÁDÁNÍ VÝSTAV
• PŘEDNÁŠKY A SALONNÍ SETKÁNÍ nad uměleckohistorickými tématy s odborníky a autory.

Společnost byla založena roku 2013 restaurátorskou dvojicí, manžely Tomášem a Marií Hejtmánkovými jako výsledek společné letité vášně pro umění a vše krásné. Filozofií Arthousu je nenásilným způsobem povznášet úroveň obchodu s uměním, ukázat jak umělecké předměty, starožitnosti i současný design mohou žít společně v jednom prostoru a vzájemné harmonii. Nedílnou součástí je pak osobní přístup ke každému klientovi.

ARTHOUSE HEJTMÁNEK s.r.o. - pozvánkaARTHOUSE HEJTMÁNEK s.r.o. - pozvánka

ARTHOUSE HEJTMÁNEK
galerie a aukční dům s.r.o.
Goetheho 2
160 00 Praha 6 – Bubeneč
tel.: 603 511 971
info@arthousehejtmanek.cz
www.arthousehejtmanek.cz