Lenovo ThinkPad Yoga – pravá ruka profesionálního manažera

Lenovo ThinkPad Yoga

Lenovo ThinkPad Yoga

Produkty Lenovo s označením Yoga se již ve světě proslavily. Nyní máte možnost zapojit jedno z legendárních Yoga zařízení v profesionálním provedení i do vaší firmy. Vykročte do nového roku s Lenovo ThinkPad Yoga a dopřejte svému podnikání moderní styl i spolehlivost řady ThinkPad.

Každý z nás chce být nějakým způsobem originální. A jinak tomu není ani u vrcholových manažerů, kteří potřebují kromě výkonného počítače se svým zařízením také reprezentovat a zaujmout. Lenovo ThinkPad Yoga je inovativní Ultrabook, který byl navržen speciálně pro korporátní sféru a spojuje v sobě vysoce výkonné technologie a bezpečnostní funkce s nepřehlédnutelným designem modelu Lenovo Yoga.

Lenovo ThinkPad YogaLenovo ThinkPad Yoga

Práce s tímto notebookem může být extrémně flexibilní a kreativní. Víko notebooku je otočitelné o 360 stupňů a nabízí čtyři různé režimy použití: Notebook, Tablet, Stan a Stojánek. Každému ze čtyř režimů systém přizpůsobí systémová nastavení a v případě potřeby uzamkne klávesnici. ThinkPad Yoga lze ovládat pomocí jednoduchých intuitivních gest na 12,5palcovém HD nebo Full HD 10bodovém dotykovém displeji. Pro maximalizování produktivity je možné zvolit model s elektronickým perem, které umožňuje přirozené, plynulé psaní ve všech čtyřech režimech.

Lenovo ThinkPad YogaLenovo ThinkPad Yoga

ThinkPad Yoga vychází vstříc častému cestování prakticky v každém ohledu. Váží méně než 1,6 kg a s tloušťkou pouhých 19 milimetrů je tedy snadno přenositelný. Navíc až s 8hodinovou výdrží baterie budete moci pracovat celý den bez nutnosti nabíjení. Na cestách se jistě budou hodit další ochranné prvky – odolná kostra notebooku z hořčíkové slitiny a sklo displeje Corning Gorilla Glass odolné vůči poškrábání.

Lenovo ThinkPad YogaLenovo ThinkPad Yoga

Vybrané modely ThinkPad Yoga podporují technologii NFC (Near Field Communication), která umožňuje snadno sdílet dokumenty, prezentace či kontakty s jinými zařízeními. A jako každý správný firemní notebook, má i ThinkPad Yoga rozsáhlé úložiště o velikosti až 1 TB a nabízí tak dostatek místa pro vaše důležité soubory, videa, fotografie a prezentace. Pro zabezpečení těchto dat potom slouží systém Active Protection System, který zamkne a ochrání váš pevný disk v případě, že zjistí náhlý pohyb - jako kdybyste měli airbag pro váš pevný disk. S Lenovo ThinkPad Yoga tak nemusíte jednat pouze v rukavičkách.