Chtěli byste snadno tisknout z mobilu, či tabletu? Poradíme vám jak

Xerox

Xerox Zdroj: PR

Znáte to sami: pospícháte na jednání, už jste v kabátě mezi dveřmi a najednou si uvědomíte, že nemáte vytištěný dokument, který na schůzku potřebujete. Pár desítek vteřin ztrácíte přemýšlením. Je lepší přijít pozdě nebo bez podkladů? Dalších deset minut zabere rozbíhání počítače a příprava dokumentu k tisku. Je jasné, že přijdete sakra pozdě. A zbytečně. Přitom řešení je tak jednoduché: Mobilní tisk.

V době, kdy si můžete uložit veškeré dokumenty do Cloudu a máte k nim přístup z kteréhokoli zařízení, kdykoliv a kdekoliv, je zbytečné přemýšlet, zda přijít pozdě nebo bez dokumentů.

Řešením je mobilní tisk. Pro vás jako uživatele i pro váš byznys. Informace o licenci pro vaše podnikání vám poskytne kterýkoliv z autorizovaných partnerů Xerox. Díky aplikaci Mobile Print Cloud od Xeroxu, kterou si můžete zdarma stáhnout do svého mobilu či tabletu, budete moci z těchto zařízení tisknout kdekoliv a kdykoliv, bezdrátově a bezpečně i vy.

Už žádné volby mezi méně špatnou variantou. Prostě přejdete k nejbližší tiskárně a můžete tisknout. To je jednou z výhod možnosti tisku z mobilních zařízení. Umožní vám větší flexibilitu. Nicméně možnosti mobilního tisku jdou ještě dál. Nejde totiž jen o vás jako uživatele, ale také o možnosti, které přináší pro vaše podnikání.

Tuto výhodu můžete nabídnout i vašim klientům či zákazníkům. Je na vás, zda zvolíte možnost konkurenční výhody nebo tak rozšíříte nabídku svých služeb. Ať už jste vzdělávací zařízení, úřad, hotel, provozovatel služeb nebo prodejce, vaši zákazníci jistě ocení, když si u vás budou moci vytisknout, co zrovna nutně potřebují.

Svou společnost také můžete umístit na mapu v aplikaci, kde se objevují uživatelům dostupné tiskárny. Mobilní tisk je tak možností, jak podpořit vaše podnikání a získat nové zákazníky.

Díky perfektnímu systému zabezpečení se nemusíte ani vy ani zákazníci bát o svá data. Uživatel si volí pro tiskovou úlohu vlastní heslo, které zadá přímo do zařízení a tak se vám nestane, že se tiskové úlohy pomíchají.

Flexibilita a inovace je to, čím dnes firmy vynikají. To umožní mobilní tisk i vám.