Konzultační a personální společnost DRILL slaví 10 let na českém trhu

Konzultační a personální společnost DRILL® slaví 10 let na českém trhu

Konzultační a personální společnost DRILL® slaví 10 let na českém trhu

Společnost DRILL Business Services vstoupila na trh konzultačních a personálních služeb 13. října 2005. Tuzemským i zahraničním tak již deset let úspěšně pomáhá obsazovat klíčové manažerské pozice a pozice špičkových specialistů ve svých oborech.

Ze skromných poměrů malé personální agentury o třech lidech v zapadlém přízemí na Vinohradech se společnost postupně rozrostla a svých 60 zaměstnanců přestěhovala do krásných prostor na prestižní pražskou adresu - až do nejvyššího patra budovy Akademie věd ČR na Národní třídě.

Společnost DRILL dnes splňuje nejnáročnější odborné i etické standardy a dávno již nepůsobí pouze v ČR:

► Poskytuje komplexní služby v oblasti zprostředkování zaměstnání, contracting odborníků a outsourcing podpůrných a obslužných útvarů, vzdělávání a profesního rozvoj zaměstnanců, konzultační služby, ekonomické a podnikatelské poradenství.
► Pečuje o více než 600 zákazníků ze všech segmentů průmyslu a obchodu.
► Disponuje 60 vlastními zaměstnanci a přibližně 50 externími spolupracovníky, zejména projektovými manažery, lektory, konzultanty, analytiky a dalšími odborníky.
► Je výhradním dodavatelem motivační metodologie a unikátních interaktivních workshopů DRIVE pro Českou republiku.
► Poskytuje služby zákazníkům v celém regionu střední a východní Evropy i v některých dalších zemích.

Široké portfolio poskytovaných produktů si postupně vyžádalo vytvoření skupiny dceřiných společností, které se zaměřují pouze na vybrané služby a nabízejí tak větší odbornost i individuální přístup ke každému zákazníkovi.

Mezi klíčové členy skupiny společností DRILL patří zejména pracovní agentura Pro-Temp, která se specializuje na dočasné přidělování pracovníků a zprostředkování brigád. Dále pak společnost QuickSource poskytující vybrané služby v oblasti informačních technologií a IT odborníky pro řešení konkrétních projektů.

Úspěchy společnosti DRILL jsou především zásluhou jejích zaměstnanců, kteří jsou respektovanými profesionály ve svých oborech a skutečnými partnery svým zákazníkům. DRILL zaměstnává týmy specialistů na výrobu, IT, finance, FMCG či farmacii, kteří perfektně rozumí potřebám svých klientů. Jsme si vědomi, že můžeme být úspěšní pouze tehdy, pokud jsou úspěšní také naši zákazníci a partneři.

DRILL je držitelem mezinárodního certifikátu managementu kvality ISO 9001:2009 a certifikátu environmentálního managementu ISO 14001:2005. Audit integrovaného systému řízení potvrzující soulad procesů společnosti s výše uvedenými standardy realizovala prestižní certifikační společnost TÜV SÜD.

Václav Kadeřábek, Partner