Lepší podmínky pro malé a střední podniky

DHL

DHL

DHL Express reaguje na stále vzrůstající počet malých a středních podniků v české ekonomice a přináší pro ně speciální cenovou nabídku, díky které se jejich konkurenceschopnost ještě zlepší.

Jste malý či střední podnik s exportní orientací? Pak je naše nabídka určena přímo pro Vás.

Pro firmy, které kladou důraz na rychlost, spolehlivost a přesnost doručení svých produktů svým zákazníkům a dosud nevyužívají expresních přeprav, připravila DHL speciální akční nabídku na vyzkoušení svých produktů. Jedná se o zvýhodněnou cenu pro doručení zásilek typu Time Definite – s časem doručení do 9:00, 12:00 nebo konce následujícího pracovního dne po dni odeslání do většiny evropských destinací. Nabídka je platná také pro mimoevropské země, kde čas doručení závisí na vzdálenosti od České republiky a pohybuje se standardne od 1 – 3 pracovních dnů. Jsme připraveni splnit Vaše nejnáročnější požadavky v oblasti expresní mezinárodní přepravy. Zaslání vzorků produktů, hotových výrobků, dokumentace, zboží v kontrolovaném režimu do zahraničí či jakýkoliv jiný kontakt se zahraničím, pro který je nezbytné využít logistických služeb včetně proclení zásilek. To vše pro Vás zařídíme, přičemž budeme sledovat stejný cíl, a to optimalizovat Vaše náklady spojené s přepravou a zefektivnit Vaše logistické procesy. Protože my Vám rozumíme a víme, že každá koruna má pro malé a střední podniky hodnotu zlata a především, že čas jsou peníze.

.

Neváhejte nás kontaktovat a udělat tak první krok pro zjednodušení a zlevnění logistických služeb, jež Vám umožní expandovat na zahraniční trh, a podstatně tak zvýší obrat Vašeho podniku.