MALL Pay plánuje vlastní platební kartu i moderní investování

Zdroj: Shutterstock

Placení na e-shopech už nemusí probíhat předem nebo na poště, nově s platební metodou MALL Pay zaplatíte, až když máte nákup doma, vyzkoušený a prohlédnutý. To je jedna z řady novinek, které má v repertoáru MALL.CZ. Mezi další patří i vlastní internetová televize MALL.TV. A v budoucnu hodlá rozšířit své portfolio o další finanční služby usnadňující placení na e-shopech. Na co se můžeme těšit? 

Zatím ojedinělá finanční služba pod taktovkou MALL Group a ČSOB se jmenuje MALL Pay. Jedná se o způsob platby, pomocí které objednané zboží zaplatíte kdykoli po doručení do 14 dní. Členové klubu Pro Děti na MALL.CZ mají navíc dokonce 30 dní na prohlédnutí a zaplacení zboží. MALL Pay je vhodný nástroj, pokud neradi platíte předem za něco, co jste ještě ani neviděli. Hodí se také všem, kteří potřebují drobnou finanční injekci před výplatou či mají úspory na spořicím účtu a platbu si chcete nechat na dobu po jejich zúročení.

Zatím jde odložit platbu o 14 nebo 30 dní, podle marketingového manažera MALL Pay Tomáše Krásného se to však v dohledné době změní: „Do budoucna chystáme i možnost odložení platby o více než 30 dní. Dále chceme uvést prémiové účty s doplňkovými službami, platební kartu, nákupy na splátky ve spolupráci s Ušetřeno.cz, moderní investování a spoustu dalšího.“

S MALL Pay zaplatíte ve 12 e-shopech. Do konce roku se však seznam obchodů nabízejících odloženou platbu rozšíří o další malé i velké e-shopy i poskytovatele služeb. Už nyní můžete využívat věrnostního programu Odměny. Zákazníci platící pomocí MALL Pay totiž získávají za každých 100 Kč jeden bod. Body lze vyměnit za slevy až 50 % na populární produkty, dopravu zdarma či levnější prodlouženou záruku. Pro věrné zákazníky se připravuje i mobilní aplikace. „Uživatel se zde bude moci podívat na přehled svých objednávek, na body nasbírané v rámci věrnostního programu, speciální slevy na zboží jen v mobilní aplikaci a informace o aktuálních kampaních,“ dodává Tomáš Krásný.