Marketingová firma B2M se rozrůstá. Příjme dalších 50 prodejců

ilustrační foto (Dominik Bachůrek, Mladá fronta)

ilustrační foto (Dominik Bachůrek, Mladá fronta) Zdroj: Dominik Bachurek, Sedmicka

Společnost B2M, která provozuje poptávkovou službu epoptavka.cz prožívá expanzi. Obrat firmy meziročně roste téměř o sto procent a společnost díky tomu nabírá další desítky lidí.

„Máme interní cíl do konce roku 2014 přijmout padesát nových zaměstnanců na hlavní pracovní poměr,“ potvrzuje ředitel B2M Otto Kočí. Všechny pozice budou v oblasti aktivního prodeje přes telefon.

Společnost již v letošním roce nabrala několik desítek pracovníků. Dostala se tak na aktuální počet 70 stálých a 15 pomocných pracovníků. Za náborem stojí zejména růst počtu klientů v poptávkových internetových službách. „Dobře se daří klasickým poptávkovým službám ePoptávka.cz a 123dopyt.sk. Silnou službou je také ÚředníNástěnka.cz a ÚradnáNastenka.sk,“ říká Otto Kočí.

Ve čtyřech zemích

Zatímco v loni společnost zaznamenala obrat ve výši 122 milionů korun, letos očekává výrazný nárůst na 209 milionů korun. Jen za první pololetí činil obrat 92 milionů.

Firma působí na internetovém trhu od roku 2006. Provozuje taky internetový katalog hledat.cz a poptávkové systémy na Slovensku, v Polsku a Maďarsku.