Polský módní off-price HalfPrice otevřel první českou prodejnu

HalfPrice

HalfPrice Zdroj: HalfPrice

HalfPrice
2
Fotogalerie

Češi si nově budou moci nakoupit značkové zboží přímo od výrobců za nízké ceny. Alespoň to slibuje maloobchodní řetězec HalfPrice, který otevřel svou první českou prodejnu v obchodním centru Galerie Harfa v Praze. Polská firma prodávají oblečení, obuv a bytové doplňky tak pokračuje v nedávno zahájené zahraniční expanzi. 

Podle předsedy představenstva HalfPrice Adama Holewa je český trh pro firmu velice důležitý. Mateřská skupina CCC zde již působí, prodejny má také v Polsku, Rakousku a v Maďarsku a na konci roku se objeví v Chorvatsku. HalfPrice v Polsku debutovala letos v květnu a dosud na tamním trhu otevřela 27 prodejen. Do Rakouska a Maďarska HalfPrice expandovala v srpnu.

„Sbírka značek v síti se neustále rozšiřuje a zákazníci se mohou těšit na velmi různorodou a často měnící se nabídku," dodává místopředsedkyně představenstva pro nákup Malwina Winter.

„HalfPrice s prodejní plochou bezmála 1800 m2 je pro nás významným nájemcem,“ říká Pavel Hradec, ředitel obchodního centra Galerie Harfa. 

CCC je maloobchodní společností s obuví ve střední Evropě a také výrobcem obuvi. Působí ve 29 zemích. Skupina CCC je v České republice přítomná od roku 2004 a v současnosti pod značkou CCC působí v tuzemsku více než 80 prodejen. 

Jak pandemie změnila e-commerce?

Video placeholde
Jak pandemie změnila e-commerce ve světě • Videohub