Do Česka vstupuje nová síť prodejen HalfPrice. Nabídne nízké ceny

HalfPrice bude nabízet své zboží v pražské Galerii Harfa

HalfPrice bude nabízet své zboží v pražské Galerii Harfa Zdroj: archiv e15

HalfPrice bude nabízet své zboží v pražské Galerii Harfa
HalfPrice bude nabízet své zboží v pražské Galerii Harfa
3
Fotogalerie

Nová maloobchodní síť HalfPrice z polské skupiny CCC vstupuje do České republiky. Nabídne širokou škálu produktů od známých značek. První prodejnu otevře koncem září v Praze v Galerii Harfa.

Řetězec patří mezi prodejny nabízející značkové oblečení za nízké ceny. Nabídne oděvy, obuv, doplňky, kosmetiku, hračky a bytové doplňky. Síť nedávno vstoupila na polský trh, chystá se do Rakouska a Maďarska. "Česká republika je pro nás velmi důležitým trhem. Jsme přesvědčeni, že obyvatelé Prahy si nový řetězec oblíbí," uvedl předseda dozorčí rady společnosti HalfPrice Dariusz Milek.

HalfPrice své působení zahájila na začátku května v Polsku, za jeden a půl měsíce tam skupina CCC otevřela 13 prodejen, které navštívilo půl milionu zákazníků. Společnost chce do konce letošního roku mít v Evropě v provozu 65 obchodů pod značkou HalfPrice. Nyní firma v Česku nabírá zaměstnance.

 „Portfolio našich prodejen uspokojí i náročné zákazníky. Velkou výhodou je minimalistický koncept vzhledu prodejen,“ dodává Roman Puchala, generální ředitel společnosti HalfPrice v České republice.

CCC je největší maloobchodní společností s obuví ve střední Evropě a jedním z největších výrobců obuvi v Evropě. Působí ve 29 zemích. Skupina působí v České republice od roku 2004. V současné době existuje 89 obchodů působících pod značkou CCC. Kromě toho mohou čeští zákazníci využívat platformu e-commerce patřící do skupiny ccc.eu, eobuv.cz, Modivo a DeeZee.