Proč je důležité podporovat drobné podnikatele ve vašem okolí?

Zdroj: Foodin catering CZ

8
Fotogalerie

Uvědomte si, že pokud budete nakupovat výrobky a služby především lokálně v místě, kde žijete a působíte, podpoříte tím nejen dané podnikatele a firmy, ale také sebe. V důsledku tím totiž pomáháte růstu a rozvoji vašeho města a regionu. I světový trend jde v současné době směrem odklonu od globalizace a více se soustředí na rozvoj lokálních ekonomik. Pokud pomůžete drobným a malým podnikatelům v jejich rozvoji, růstu a prosperitě, budou také i oni věnovat část svého potenciálu do budování místa, ve kterém působí.

O projektu Lokálněin

Lokálněin je projekt založený na podporu malých lokálních podniků. Naším cílem je tyto firmy zviditelnit, změnit náhodné zákazníky na fanoušky, kteří se vrací a rozumí, proč je důležité místní podnikatele podporovat.

Foodin catering CZ

Proč je IN nakupovat lokálně

Podpora ekonomiky

Lokálními nákupy podporujete nejen místního podnikatele, ale také místo, kde sami pracujete nebo žijete.

Šetrnost k okolí

Rozhodnete-li se pro místního prodejce namísto nadnárodního řetězce, budou vaše nákupy šetrnější k přírodě.

Jedinečný zážitek

Není nad to mít vlastního pekaře nebo řezníka, který vás zná a vy znáte jeho. Nakupování se tak stává příjemným zážitkem a součástí životního stylu.

Foodin catering CZ

Nabídka dárků na Lokálněin marketu

Nevíte si rady s výběrem dárku pro své blízké, kolegy či obchodní partnery? Darujte jim originální překvapení, kterým zároveň podpoříte české malovýrobce. Pestrou nabídku dárků najdete celoročně na e-shopu Lokálněin.

Foodin catering CZ

Lokální producenti a zásady udržitelného přístupu

Připravili jsme nabídku originálních dárkových krabiček, které jsou z produktů od našich prověřených dodavatelů z různých koutů České republiky. Jejich lahodnými a voňavými dárky můžete potěšit nejen své blízké, ale i obchodní partnery, kolegy z firmy nebo své zaměstnance. „Naše balíčky jsou sestaveny výhradně z českých a moravských výrobků. V naší nabídce najdete výborné marmelády, sirupy, čokolády, sušenky, ale i vína, pálenky, likéry, uzeniny a paštiky. Nezapomínáme ani na vegetariány a vegany. I pro ty máme připravené skvělé lokální produkty. Nově nabízíme i balíčky s českou kosmetikou značky Botanicus,“ vyjmenovává širokou nabídku Petra Pavičová majitelka Foodin catering.

Foodin catering CZ

V minulých letech společnost nabízela své vánoční balení především pro firmy, letos svou nabídku rozšířila prostřednictvím svého nového online marketu i pro širokou veřejnost.