Tržby advokátní kanceláře Havel & Partners poprvé přesáhly miliardu

Jaroslav Havel

Jaroslav Havel Zdroj: Michael Tomeš

Jaroslav Havel
Jaroslav Havel
3
Fotogalerie

Advokátní kancelář Havel & Partners vykázala za loňský rok rekordní hospodářské výsledky. Celkový obrat skupiny, včetně inkasní agentury Cash Collectors a služeb daňového poradenství, vzrostl o deset procent a překonal miliardu korun.

Právní služby loni Havel & Partners vynesly 711,5 milionu korun. V jejích českých kancelářích to znamená nárůst o více než devět procent, v těch slovenských pak téměř o 20 procent. Společnost to uvedla v tiskové zprávě.

Havel & Partners rychle rostla mimo jiné v oblasti fúzí a akvizic, který byly co do počtu i hodnoty transakcí rovněž rekordní. Firma si navíc pochvaluje expanzi své poradenské skupiny.

Právě na její rozvoj se chce letos zaměřit především. „Posílit chceme i služby pro privátní klientelu. Plánujeme rovněž další rozvoj skupiny pro oblast nemovitostního práva. Více se také chceme zaměřit na oblast IT a technologií,“ představuje plány pro rok 2020 řídící partner kanceláře Jaroslav Havel.

Pro skupinu Havel & Partners, do níž patří například i inkasní agentura Cash Collectors, pracuje více než 500 lidí, z nichž je zhruba 200 právníků. Loni si otevřela nově kanceláře také v Plzni a v Ostravě a šířeji se zaměřila rovněž na daňové poradenství.