V českých prodejnách značky Hugo Boss panuje dvojvládí

V obchodním centru Palladium otevřela nová prodejna Hugo z rodiny Hugo Boss.

V obchodním centru Palladium otevřela nová prodejna Hugo z rodiny Hugo Boss. Zdroj: Premium Fashion Brands

V obchodním centru Palladium otevřela nová prodejna Hugo z rodiny Hugo Boss.
V obchodním centru Palladium otevřela nová prodejna Hugo z rodiny Hugo Boss.
Hugo Boss v České republice zastupuje s řadou Boss ještě společnost My Fashion z impéria Františka Savova.
4
Fotogalerie

K pražským prodejnám z rodiny Hugo Boss přibyl nový provozovatel. S prodejnami Hugo chystá expanzi i do Bratislavy.

Německý módní koncern Hugo Boss má v České republice nové zastoupení. Skupina Premium Fashion Brands advokáta Jaroslava Havla a dalších investorů otevřela v pražském obchodním centrum Palladium prodejny značky Hugo a plánuje další expanzi.

Vedle toho ale Hugo Boss zastupuje na českém trhu ještě společnost My Fashion spojovaná s podnikatelem Františkem Savovem. Zatímco PFB zastupuje v tuzemsku módní řadu Hugo, prodává My Fashion módní řadu Boss.

Největší módní chyby, které dělají muži při výběru obleku   

Video placeholde
Největší módní chyby, které dělají muži při výběru obleku! • Adam Balažovič/BPŽ

Firma My Fashion, která má prodejny Hugo Boss v ulici Na Příkopě a na letišti Václava Havla, podle její šéfky Jany Šímové normálně pokračuje dál. „Prodejna řady Hugo v Palladiu je jiný segment, nekonkurujeme si,“ řekla.

Zastoupení silné značky typu Hugo na malém trhu dvěma prodejci přitom příliš časté není. „Preference je dnes jeden silný partner, ale vždy záleží na strategii mateřské společnosti,“ uvedl specialista na retail, který si kvůli citlivosti věci nepřál být jmenován.

Skupina PFB naznačuje, že se značkou Hugo Boss může v České republice ještě překvapit. „Premium Fashion Brands má dohodu o komplexní spolupráci a rozvoji značky Hugo Boss pro český a slovenský trh a konkretní sdělení budou následovat hned, jak to bude možné,“ odpověděla zástupkyně skupiny Anna Gruberová na otázku, zda PFB zvažuje rovněž převzetí prodejen provozovaných Savovovou firmou My Fashion.

Zatím společnost jen prozradila, že v metropoli počítá s otevřením dalších prodejen. Prodávat s Hugem bude též v Bratislavě.