Výběr dovolené usnadní konceptové hotely

Ilustrační foto

Ilustrační foto Zdroj: Archiv CK Neckermann

Volba hotelu je pro celkový dojem z dovolené mimořádně důležitá. Nejde přitom jen o úroveň specifikovanou počtem hvězdiček, ale hlavně o styl a celkovou atmosféru. S výběrem ubytování, které potěší vaše smysly, pomůže systém tzv. konceptových hotelů odpovídajících svým zaměřením nejrůznějším nárokům hostů.

Jedná se o tři různé typy hotelů rozdělené podle toho, jaké smyslové zážitky v nich můžete očekávat. Který z nich je jako dělaný pro vás?

Interaktivní dovolená: SunConnect hotely

Patříte k těm, kteří chtějí být i na dovolené neustále ve spojení? Pak vybírejte z hotelů s označením SunConnect. Jde o moderní hotely plné online zábavy a aktivit pro různé věkové skupiny. Je zde všudypřítomný vysokorychlostní internet, ale také spousta příležitostí pro zábavu organizovanou v rámci různých programů a klubů pro děti, teenagery i starší návštěvníky. „V hotelu tohoto typu vás nepřekvapí, že je u venkovního bazénu dokovací stanice pro dobíjení chytrých zařízení a v hlavní restauraci tzv. ConnectTable až pro deset osob,“ přibližuje koncept SunConnect hotelů Lucie Lenochová, produktová ředitelka z CK Neckermann. Hotel je tak vhodný i pro manažery, kteří potřebují být ve spojení se zaměstnáním, ale zároveň si chtějí užít dovolenkový odpočinek.

Archiv CK Neckermann - SunConnect - ilustrační fotoArchiv CK Neckermann - SunConnect - ilustrační foto|Archiv CK Neckermann

Atraktivní a dostupné: smartline hotely

„Preferujete-li cenově dostupnou dovolenou s neformální, ležérní a zábavnou atmosférou, potěší vás nabídka smartline hotelů,“ radí Lucie Lenochová z CK Neckermann. U těchto hotelů si můžete být jisti, že budou mít atraktivní polohu v populárních prázdninových destinacích. Charakteristická je pro ně krása v jednoduchosti – zaměřeny jsou na pohodlí a čistotu, nechybí přátelský personál. Jde o dobrou kvalitu za dostupnou cenu. Často se v nich setkáte s velmi zajímavým, veselým a barevným designem.

Archiv CK Neckermann - Smartline - ilustrační fotoArchiv CK Neckermann - Smartline - ilustrační foto|Archiv CK Neckermann

Ráj pro požitkáře: SENTIDO hotely

Na recepci jsou ve váze vždy čerstvě nařezané květiny, hotelem zní příjemná hudba, na pokoji vás čeká uvítací balíček a typ polštáře, který jste si sami vybrali. Samozřejmostí jsou měkké ručníky a prodloužené snídaně. To přesně můžete čekat v hotelech s označením SENTIDO. Nechybí vybrané gastronomické zážitky a osobní přístup. „Tento typ hotelů preferují především aktivní cestovatelé vyznávající zdravý životní styl, dobré jídlo, víno a osobní servis. Jde o hosty, kteří se zpravidla zajímají o kulturu a tradice dané destinace,“ říká Lucie Lenochová z CK Neckermann, která má konceptové hotely v nabídce. SENTIDO hotely jsou v nabídkách jak s leteckou, tak i vlastní dopravou. Nacházejí se například i v populární destinaci, jakou je Chorvatsko.

Archiv CK Neckermann - SENTIDO - ilustrační fotoArchiv CK Neckermann - SENTIDO - ilustrační foto|Archiv CK Neckermann

Díky konceptovým hotelům víte, co přesně můžete v daném hotelu čekat, a vyberete si tak ubytování, kde se budete cítit dobře a které si skutečně užijete.

.