Zajímavý tip pro e-shopy: Posílejte zásilky výhodněji s PPL Parcel Smart

Zdroj: PPL CZ s.r.o.

Máte e-shop a chcete vašim zákazníkům posílat zboží ještě výhodněji? Zkuste službu Parcel Smart od PPL. Posílejte zásilky přímo do výdejních míst.

Obliba výdejních míst mezi zákazníky stoupá

„Doručení do výdejních míst si příjemci oblíbili hlavně díky tomu, že si mohou zásilku vyzvednout kdykoli a kdekoli se jim hodí – třeba po cestě do práce nebo na nákup,“ vysvětluje rostoucí popularitu této varianty doručení Milan Loidl ze společnosti PPL. „Příjemci oceňují i rychlost doručení a kvalitní komunikaci. Během celé přepravy totiž dostávají informace o jejím průběhu,“ dodává.

PPL CZ s.r.o.

Vyslyšet zákaznická přání

„Od našich klientů z řad provozovatelů e-shopů dostáváme stále častěji informace o tom, že jejich zákazníci jsou spokojeni s rychlostí, kvalitou a komunikací při doručování PPL, ale ocenili by i možnost dopravy přímo do výdejního místa poblíž jejich domova nebo pracoviště. Proto chtějí e-shopy tuto variantu implementovat do svých řešení a my jim s radostí vycházíme vstříc. Službu navíc na základě zpětné vazby pořád optimalizujeme a také neustále rozšiřujeme síť výdejních míst,“ uzavírá Milan Loidl z PPL.

PPL CZ s.r.o.

Svět se změnil, logistika nesmí zůstat pozadu

Služba Parcel Smart od PPL umožňuje výběr ze široké sítě 34 tisíc výdejních míst po celé ČR i v Evropě. Vedle Parcelshopů, kde si příjemce vyzvedne balíček od obsluhy, přibývá také Parcelboxů.

Proč se vašemu e-shopu vyplatí služba PPL Parcel Smart?

  • Výhodnější cena – už od 54 Kč.
  • Posíláte přímo do výdejních míst – Parcelshopů a Parcelboxů.
  • Pokrytí v České republice, Polsku, Německu a na Slovensku.
  • Široká síť 34 000 výdejních míst PPL zajistí svoz vašich zásilek.
  • Poskytnete ještě lepší servis a zjednodušíte život svým zákazníkům.  

Více o PPL Parcel Smart