Absolutním vítězem soutěže interní komunikace se stal Seznam.cz

Interní komunikace: moderní technologie i pokec v kuchyňce

Interní komunikace: moderní technologie i pokec v kuchyňce Zdroj: shutterstock

V soutěži Grand Prix IIK o nejlepší projekty interní komunikace zvítězili Česká spořitelna, Wüstenrot, Česká pojišťovna, DHL IT Services, Seznam.cz, Société Générale Equipment Finance a NET4GAS. Vítězové se zúčastní evropského kola soutěže FEIEA.

Čestné uznání za měření v interní komunikaci obdržela Česká spořitelna za eTrendy – elektronický časopis pro zaměstnance, který představuje zajímavý způsob přechodu z tištěného na elektronické médium a zaujal měřením čtenosti jednotlivých čísel. Cenu za inovativní přístup k nástrojům IK získala rovněž Česká spořitelna za projekt Využití nástrojů Google Apps v interní komunikaci, který měl výrazný vliv na firemní kulturu.

Čestné uznání za podporu týmového ducha dostal Wüstenrot cyklotým, do kterého se zapojili sportovně zaměření zaměstnanci a jejich rodiny a který měl dopad i na oblast CSR. Cena za inovativní zpracování tištěného média byla udělena čtvrtletníku Česká INFO, který vznikl v České pojišťovně.

Kampaň T-Mobile nazvaná Learning Journey 2014 byla oceněna Cenou za přístup OUT OF THE BOX a Cenu za nejzajímavější zapojení zaměstnanců do kampaně obdržela společnost DHL IT Services za Fire Evacuation kampaň, díky které se zaměstnanci naučili aktivněji reagovat v případě požárního poplachu.

Cenu za zapojení zaměstnanců do vytváření produktu dostala společnost Seznam.cz za projekt Interní podpora služby Stream.cz, Telefónica Czech Republic si odnesla Cenu za aktivaci managementu při řízení změny, a to za projekt Nová firemní strategie a změna přístupu zaměstnanců. Firma Société Générale Equipment Finance získala Cenu za zapojení zaměstnanců do realizace změny a za Kampaň pro podporu průzkumu spokojenosti obdržel NET4GAS Cenu za lidský přístup ke komunikaci se zaměstnanci.

Absolutním vítězem se stal Seznam.cz s projektem Interní podpora služby Stream.cz, na 2. místě se umístila firma DHL IT Services s Fire Evacuation a jako třetí byla hodnocena kampaň společnosti Telefónica Czech republic Nemusíte být superhrdina, abyste stihli vše.