Acomware si vybrala PR agenturu

Acomware

Acomware Zdroj: archiv

Acomware, specializovaná konzultační společnost pro e-commerce, začala od března spolupracovat s PR agenturou Relative PR & Consultancy, kterou si vybrala ve výběrovém řízení. Úkolem nové PR agentury bude podílet se na budování image firmy a zvýšit o ní povědomí.

PR komunikace by měla upozornit nejen na rozšiřující se nabídku služeb společnosti Acomware, ale i na její další aktivity a pořádané akce. Mezi ně se řadí například úspěšná série odborných konferencí Eshopista.

„Od spolupráce s Relative PR si slibujeme větší popularizaci témat souvisejících s e-commerce a posílení vnímání značky Acomware. S problematikou online nakupování chceme intenzivněji seznamovat nejen odbornou, ale i laickou veřejnost. Obrat českých e-shopů již několik let silně roste a přitahuje další zajímavé hráče, které chceme aktivně oslovovat,“ říká Jan Penkala, CEO konzultační společnosti Acomware.

Agentura Relative PR & Consultancy pracovala v minulosti v oblasti e-commerce pro značky Slevomat, DámeJídlo nebo Rohlík.