Advokáti Bříza a Trubač založili kancelář

Justice, Ilustrační foto

Justice, Ilustrační foto

Petr Bříza a Ondřej Trubač se rozhodli po několikaletém působení v předních právních a poradenských společnostech založit společnou advokátní kancelář Bříza & Trubač.

Petr Bříza se věnuje především oblastem soudního a rozhodčího řízení a obchodního práva. Vyhledáván je zejména jako odborník na problematiku práva EU a práva mezinárodního obchodu (včetně arbitráží a ochrany investic), v těchto oblastech také přednáší a publikuje, a to nejen ČR, ale i v zahraničí. Působí též jako zapsaný mediátor a zkušební komisař u mediačních zkoušek.

Ondřej Trubač poskytuje právní služby s důrazem na problematiku daňového řízení a zastupování klientů před správci daně, včetně jejich následného zastupování v rámci správního soudnictví. Ve své praxi se rovněž zabývá trestním právem daňovým a trestní odpovědností právnických osob a poskytuje také poradenství obchodním společnostem v oblasti compliance. Pravidelně též přednáší a přispívá do odborných publikací a dalších periodik. Advokátní kancelář Bříza & Trubač má několik dalších zaměstnanců a spolupracovníků a poskytuje komplexní právní služby s důrazem na popsané specializované oblasti.