Agentura Spoko se stává součástí Kindred Group

Rudolf Rokoš, Spoko

Rudolf Rokoš, Spoko Zdroj: archiv

Specialista na online video Rudolf Rokoš rozjíždí po odchodu ze Seznam.cz vlastní projekt Spoko. Nová agentura nabízí služby v oblasti internetového videa od tvorby obsahových pořadů přes videoreklamu až po adaptaci TV spotů pro specifické online formáty. Je součástí Kindred Group.

Hlavním pilířem nabídky agentury Spoko jsou krátké pořady točené na míru pro konkrétní klienty, jejichž značky zde vystupují formou sponzoringu nebo product placementu. Agentura nabízí také produkci prezentačních a produktových videí nebo videoreklam, a to včetně úpravy již existujících spotů, které se pro použití v digitálním prostředí nehodí. Spoko tak nabízí komplexní služby související s online videem. „Aby byli klienti ,spoko',“ vysvětluje zakladatel agentury Rudolf Rokoš

Ten působil předchozích devět let ve společnosti Seznam.cz, kde se věnoval reklamním kampaním na Stream.cz a dalším projektům spojeným s videem.

Agentura Spoko bude fungovat v rámci komunikační skupiny Kindred Group, kde společně s mediálními agenturami Red Media, Blaze a Go.Direct vytvoří nově vznikající nákupní allianci s centrálním nákupem médií.