Agentura TL5 Digital rozšířila řady digitální sekce AKA

Kolektiv agentury TL5

Kolektiv agentury TL5 Zdroj: archiv

Digitální agentury, sekce při Asociaci komunikačních agentur se rozrostla o agenturu TL5.

na tvorbu obsahu a správu kanálů na Instagramu a Facebooku a využití Facebook Ads. Za sebou má i vícero kampaní na menších sociálních sítích jako je Snapchat, Periscope nebo Linkedin a větší digitální kampaně s přesahem do offlinu.

„Jsem rád, že se naše sdružení rozrůstá i o vice specializované online agentury,“ říká Oldřich Dostál, předseda sdružení Digitální agentury, sekce při AKA a dodává: „TL5 patří z mého pohledu k předním českým social media agenturám a v rámci aktivit naší sekce vidím jejich roli především ve sdílení zkušeností z nových social media sítí prostřednictvím našich pravidelných odborných workshopů.“

Agentura TL5 Digital nedávno spustila platformu Hashtag5, jejímž prostřednictvím mohou firmy získat zajímavé fotky od nejlepších českých instagramistů nebo využít jejich pomoc se sdílením kampaní. Agenturní tým jedenácti lidí se stará o značky jako Milka, Jägermeister, Jacobs, Metaxa, Tullamore D.E.W. nebo Vodafone.

„Jsme potěšeni, že jsme se stali součástí digitální sekce pri AKA a už se těšíme, až se zapojíme do společných projektů jako je Férový tendr, DigiAka nebo série odborných workshopů Think Digital,“ říká ke vstupu do digitální sekce AKA Tomáš Votruba z TL5 Digital.