Asociace osobního prodeje má nového předsedu

Johan Stahl

Johan Stahl

Členové Asociace osobního prodeje (AOP) na svém zasedání, které proběhlo 29. února 2012, zvolili Johana Ståhla novým předsedou představenstva.

Johan Ståhl v čele Asociace nahrazuje Mirka Kopřivu, který svoji činnost v rámci AOP ukončil. Jan Stránský (Amway)a Michal Kurka (Avon Cosmetics) nadále zůstávají ve vedení asociace.

Johan Ståhl je od loňského prosince novým ředitelem Oriflame Česká republika. Pochází ze Švédska a svoji dosavadní kariéru spojil především s médii. Zastával řídící posty v rámci významných švédských vydavatelství.

Čtete také:

„Přímý prodej je v Česku nesmírně populární, svědčí o tom nejen obrat členů naší asociace, ale i počet prodejců, respektive zákazníků. Na druhé straně v obecné rovině tady nemá přímý prodej dobré jméno. Mohou za to prodejci, kteří se snaží vnutit zákazníkům ne vždy kvalitní výrobek. Práci Asociace bych tak chtěl posunout dále v oblasti edukace trhu a ochrany zákazníků,“ říká ke svému jmenování do funkce předsedy AOP Johan Ståhl.

Asociace osobního prodeje má v současnosti šest řádných členů, a to Amway, Avon, Just, Mary Kay, Oriflame a Vorwerk. Přidruženým členem je společnost PartyLite.