Best Communications má novou account directorku

Barbora Dlabáčková

Barbora Dlabáčková Zdroj: archiv

Agentura Best Communications hlásí povýšení Barbory Dlabáčkové na pozici account directora a také rozšiřuje svůj tým.

Pražská anglo-česká PR agentura Best Communications povýšiila Barboru Dlabáčkovou na pozici account director. Dlabáčková se během svého dosavadního tříletého působení v agentuře specializovala především na klienty z finančního a průmyslového odvětví, má ale zkušenosti i s klienty z oblasti rychloobrátkového zboží a realit. Na nové pozici zodpovídá za tvorbu a realizaci komunikačních strategií a dohlíží na práci a denní aktivity svých týmů.

Před nástupem do Best Communications pracovala Dlabáčková jako novinářka. Vystudovala žurnalistiku a mediální studia na Fakultě sociálních věd a estetiku na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze.

Agentura představuje také jednu novou tvář. Iveta Pokorná má jako account executive na starosti podporu vztahů s médii, analýzu mediálního pokrytí a koordinaci akcí pro klienty. Zaměřuje se na klienty z oblasti finančnictví a průmyslu.

Než nastoupila do Bestu, pracovala více než dva roky v marketingovém a PR oddělení Yves Rocher. Vystudovala Mezinárodní obchod s vedlejší specializací na anglo-americká studia na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Iveta PokornáIveta Pokorná | archivIveta Pokorná nastupuje na post account executive