Biatlonisté uctili Laviho! Líbali si ruku jako hvězda ze seriálu Vyšehrad

Čeští biatlonisté Gabriela Koukalová s Ondřejem Moravcem po úspěšných závodech na MS v Hochfilzenu a jejich vítězné gesto, které je totožné, jako předvedla hlavní postava seriálu Vyšehrad

Čeští biatlonisté Gabriela Koukalová s Ondřejem Moravcem po úspěšných závodech na MS v Hochfilzenu a jejich vítězné gesto, které je totožné, jako předvedla hlavní postava seriálu Vyšehrad Zdroj: koláž iSport.cz

Jakub Štáfek alias Julius Lavický si získal mezi fotbalovými fanoušky velkou popularitu
Jakub Štáfek
Jakub Štáfek
Jakub Štáfek
Jakub Štáfek
13
Fotogalerie

Fotbalová primadona a krásné ženy, to patří k sobě! Jakub Štáfek alias Julius Lavický v seriálu Vyšehrad.Fotbalista Julius Lavický v podání Jakuba Štáfka je v seriálu Vyšehrad neřízená střela. Cigárko je ještě ten nejmenší jeho prohřešek.

Čeští biatlonisté Gabriela Koukalová s Ondřejem Moravcem po úspěšných závodech na MS v Hochfilzenu a jejich vítězné gesto, které je totožné, jako předvedla hlavní postava seriálu Vyšehrad. Ondřej Moravec líbá svůj biceps v cíli nakonec stříbrného vytrvalostního závodu na MS v Hochfilzenu. Gabriela Koukalová si na předání medaile symbolicky políbila biceps.

 

Jakub Štáfek alias Julius Lavický si získal velkou popularitu nejen mezi fotbalovými fanoušky.Jakub Prachař údajně kvůli roli manažera Jardy v seriálu Vyšehrad přišel o lukrativní moderování ankety Fotbalista roku. Nyní se ukázalo, že ho sledují i špičkoví biatlonisté.

Lavický proti Slavii? Hráči Vyšehradu o seriálovou „posilu“ nestojí >>>

Na seriál, ve kterém vystupují také skuteční fotbalisté, upozornil biatlonisty poprvé jejich fotograf Petr Slavík. „Když se objevil nový díl, sedli jsme si a dívali se společně,“ řekl Krčmář. Pak mezi biatlonisty padnul další nápad. „Závodníci se mezi sebou hecovali, kdo Laviho gesto udělá po dojezdu do cíle, když bude placka,“ prozradil Slavík.

Online přenos a vše důležité o biatlonu najdete zde