Bostl se stal hlavním ekonomem a ředitelem investic v Chytrém Honzovi

František Bostl

František Bostl Zdroj: Chytry Honza

František Bostl se stal novým ředitelem investic a současně hlavním ekonomem společnosti Chytrý Honza. Zaměří se na rozvoj investiční divize firmy a realizace nové strategie v oblasti prodeje investičních produktů. S jeho příchodem vznikne také nové analytické oddělení, které bude vyvíjet vlastní investiční produkty a strategie šité na míru klientům.

Do Chytrého Honzy přichází Bostl ze společnosti Colosseum, která v Česku obchoduje s cennými papíry. Tam působil na pozici hlavního analytika a měl také za úkol strategický rozvoj firmy v oblasti produktů, obchodních procesů a business developmentu. Ještě předtím působil ve společnosti CYRRUS, kde vedl pražský obchodní tým.

“Příchodem Františka Bostla reagujeme na rostoucí poptávku našich zákazníků po kvalitnější nabídce investičních produktů a propojení investičního rozhodování s analytickým zázemím,” uvádí výkonný ředitel společnosti Chytrý Honza Jiří Paták.

Společnost Chytrý Honza v roce 2015 zprostředkovala prodej investičních produktů v hodnotě 365 milionů korun. To znamenalo oproti roku 2014 nárůst o více než 70 procent. Budoucí růst prodeje investičních produktů by měly firmě zajistit unikátní technologická platforma, rozvoj pobočkové sítě Chytrých adres a expanze na globální trhy.