Bývala ředitelka Evropy 2 Jitka Fürst přestoupila do JVS Group

Jitka Fürst

Jitka Fürst

Bývalá ředitelka rozhlasové stanice Evropa 2 Jitka Fürst nastoupila na vedoucí pozici ve společnosti JVS Group, jedné z největších promotérských agentur v zemi.

JVS Group na českém trhu působí jíž od roku 2000 a řadí se mezi agentury, které pořádají největší kulturní akce nejen v České republice.

Ve společnosti JVS Group bude zastávat pozici New Bussines Development Director a mezi její hlavní úkoly bude patřit vyhledávání nových akvizic v hudebním průmyslu, výstavnictví a eventech, vyhledávání talentů a vedení online marketingové komunikace a podpora marketingu v České republice, Polsku, Slovensku, Maďarsku a výhledově i v dalších evropských zemích.

„Věřím, že pro JVS Group bude přínosem má mnoholetá práce v showbusinessu, marketingu nebo v oblasti strategických tržních analýz. Prvním projektem, do kterého se vrhám po hlavě je výstava Cosmos Discovery, kterou produkujeme ve spolupráci s NASA a americkou vzdělávací organizací COSMOSPHERE. Výstavu otvíráme již v pondělí v Bratislavě. Jsem velkým fanouškem hudby a v JVS Group budu mít možnost být u zrodu koncertů největších světových hvězd. Je to velká výzva,“ řekla Jitka Fürst.