Časopis Maminka vydává speciál Maminka BYZNYS

Maminka Byznys

Maminka Byznys Zdroj: MF

Časopis Maminka vydavatelství Mladá fronta přichází ve spolupráci s časopisem Moje psychologie se samostatně prodejným speciálem Maminka BYZNYS. Ten je primárně určen aktivním matkám, které vedle rodiny nacházejí uplatnění a naplnění i v práci.

„Z vlastní zkušenosti vím, že není jednoduché skloubit mateřství s kariérou, případně i časem pro sebe. A protože se toto téma dotýká mnoha žen, připravili jsme už podruhé speciál, který by nám to mohl alespoň trochu usnadnit a ukázat, že nejsme v tom každodenním boji samy,“ říká Lada Rudovská, ředitelka lifestylových redakcí a autorka projektu.

Jednotlivé rubriky časopisu Maminka BYZNYS spojují úvahy, jak najít harmonii mezi rodinou, kariérou a osobním životem.

„Čtenářky si v něm mohou přečíst například rozhovor s Olgou Menzelovou, průvodce podnikáním na mateřské nebo tipy od úspěšných žen, které dokázaly spojit kariéru s péčí o rodinu, jako je třeba Vanda Wolfová či Hana Zárubová,“ dodává Barbora Šťastná, šéfredaktorka speciálu Maminky BYZNYS a zároveň šéfredaktorka časopisu Moje psychologie. „Nechybí ani inspirace pro volný čas či tipy na nejlepší rodičovské mobilní aplikace.“

Časopis vyjde v nákladu 50 tisíc kusů, je ve volném prodeji za cenu 69 Kč a má 124 stran.