Čepro láká řidiče na alternativní paliva

Kampaň Čepro na podporu biopaliv

Kampaň Čepro na podporu biopaliv

Společnost Čepro zahájila komunikační kampaň „Nevzdávejte to! S biopalivy ušetříte.“ Jejím cílem je upozornit motoristy na rozšířenou nabídku pohonných hmot, které nově nabízí síť čerpacích stanic EuroOil.

Letní kampaň bojuje s vysokými cenami běžných paliv prostřednictvím printu, outdooru, rádia a široké podpoře přímo na čerpacích stanicích. Čepro, které stanice EuroOil vlastní, se tímto krokem jako první velká síť otevřeně hlásí k propagaci alternativních paliv.

Celou kampaní provází vizuál bílé vlajky trčící z otevřené nádrže auta. Silný motiv má upozornit na čím dál vyšší ceny běžných fosilních paliv, které některé řidiče přiměly omezit užívání svých vozů.

Největší zásah kampaně je plánován v průběhu letních prázdnin, kdy lidé cestují se zvýšenou intenzitou. Rozhlasová a printová kampaň je zaměřena jak na celostátní, tak regionální tituly.


Kampaň má také edukativní charakter. Pomocí letáků distribuovaných na čerpacích stanicích EuroOil a mikrosekce na webu www.nevzdavejteto.cz informuje řidiče o výhodách a správném používání biopaliv a upozorňuje, na co si dát při jejich používání pozor.

Výhodná nabídka biopaliv bude průběžně připomínána až do konce roku. Speciální překvapení chystá síť EuroOil pro své zákazníky v prosinci, kdy je v plánu soutěž pro spotřebitele.

Na kampani se podílí také společnosti Preol a Tereos TTD, dodavatelé biosložek a biopaliv pro čerpací stanice EuroOil.