CMS přibrala portugalskou kancelář

cms logo

cms logo Zdroj: archiv

Společnost CMS souhlasila se vstupem Rui Pena, Arnaut & Associados (RPA) do sítě advokátních kanceláří CMS. Od 1. ledna 2012 bude název firmy CMS Rui Pena & Arnaut (CMS RPA). Toto rozšíření schválil minulý týden Výkonný výbor CMS.

“Rozšíření působnosti CMS do Portugalska je dalším významným krokem v rámci naší strategie evropského růstu,” řekl předseda Výkonného výboru CMS Cornelius Brandi. “CMS RPA může i nadále stavět na své dlouhodobé, vynikající pověsti v Portugalsku a zároveň pracovat jako součást CMS na úsilí stát se nejlepším evropským poskytovatelem právních a daňových služeb.”

Od podpisu formální spolupráce v říjnu 2010 již CMS a RPA spolupracovaly na společných zakázkách i na posilování růstu v širší iberské oblasti. Výsledky této spolupráce byly jasným důvodem k tomu, aby se RPA stala členem CMS. “Od roku 1964 si budujeme na portugalském trhu silnou pozici,” uvedl José Luís Arnaut, zakládající partner RPA. “Naše členství v CMS znamená, že i nadále můžeme stavět na této snaze i na posílení naší iberské strategie, přičemž se současně stáváme důležitým evropským hráčem v našem oboru.”

CMS je jako síť advokátních kanceláří výjimečná v tom, že umožňuje jednotlivým kancelářím stavět na jejich dlouholeté historii a jedinečných národních strukturách, zatímco tvoří součást širší evropské organizace. Klienti mají přístup k místním odborníkům v kancelářích se zastoupením ve více evropských městech než v jakákoli jiné organizaci poskytující právní a daňové služby a zároveň těží z unikátní přeshraniční spolupráce.

Od začátku příštího roku se tedy řady CMS rozrostou o téměř 60 advokátů a daňových poradců - CMS bude nyní provozovat 55 kanceláří ve 30 zemích. Oznámení RPA následuje po úspěšném rozšíření působnosti CMS do Lucemburska a Albánie na začátku roku 2010. “CMS je odhodlaná prosazovat svou strategii stát se vůdčím poskytovatelem
právních a daňových služeb v Evropě,” uvedl Brandi. “Expandujeme do zemí podle potřeb našich klientů a pokud někde působíme, zajišťujeme nabídku vysoce kvalitních služeb, díky nimž je CMS známa.”