Do marketingu Telefóniky přichází David Duroň

Do marketingu Telefóniky přichází David Duroň

Do marketingu Telefóniky přichází David Duroň

Ředitelem marketingu pro segment domácností ve společnosti Telefónica Czech Republic se stal David Duroň. V této funkci bude zodpovědný za kompletní marketingovou strategii a tvorbu nabídek pro zákazníky z řad domácností.

Duroň má mnohaleté zkušenosti z top manažerských pozic v telekomunikačních a internetových firmách v České republice i v zahraničí. Posledních šest let pracoval ve společnosti Vodafone, naposledy v roli marketingového ředitele pro segment firemních zákazníků. Do Vodafonu přišel z pozice generálního ředitele společností Altas.cz a Atlas.sk. V letech 2003 až 2004 vedl oddělení marketingu ve společnosti Český Telecom, kde byl zodpovědný za spuštění služeb jako Internet Express, portál Starzone.cz či nové struktury hlasových tarifů. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze, kde nyní také přednáší předmět Strategický marketing.

Telefónica v tiskové zprávě uvedla, že Duroň vyhrál výběrové řízení, které bylo vypsáno v souvislosti s organizačními změnami po odchodu Petra Matějovského.