Erlebachová se po mateřské vrací do komunikace Henkelu

Lidija Erlebachová

Lidija Erlebachová

Na pozici manažerky korporátní komunikace a tiskové mluvčí společnosti Henkel ČR se po mateřské dovolené s platností od 1. ledna 2013 vrací Lidija Erlebachová. Zodpovědná bude za řízení externí i interní komunikace v České republice, přípravu a realizaci komunikační strategie. V roli tiskové mluvčí nahrazuje Moniku Kofroňovou, která jí zastupovala po dobu jednoho roku.

Lidija Erlebachová (37) působí jako manažerka korporátní komunikace ve společnosti Henkel ČR už od roku 2003, kdy stála za vybudováním oddělení korporátní komunikace a jeho strategie pro Českou republiku. Během deseti let svého působení rozvíjela všechny tři oblasti firemní komunikace – Brand PR, interní komunikaci a korporátní PR. Zároveň řídila i online komunikaci, korporátní design, CSR a korporátní sponzoring společnosti Henkel ČR. V roce 2010 se jí dostalo ocenění v podobě zvolení mezi pět nejlepších PR manažerů České republiky v soutěží pořádané Asociací PR agentur (APRA).

Před příchodem do Henkelu působila Erlebachová na pozici Communications Coordinator ve společnosti ING Group. Svou profesní kariéru zahájila ve společnosti B.I.G. Public Relations. ystudovala obor HR Management na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem.