Fayn Communiactions zahajuje spolupráci s agenturou Virklis

Virklis

Virklis

Společnost Fayn Telecommunications, která oznámila, že je připravena vstoupit během června 2013 na trh virtuálních mobilních operátorů, zahajuje spolupráci na poli PR a marketingu s PR agenturou Virklis.

Fayn Communiactions, která na našem trhu působí od roku 2002 a jejímž majitelem je spoluzakladatel společností Computer Press nebo Vlatava.cz Jiří Hlavenka, zahájila spolupráci s agenturou Virklis. “Byli jsme vybráni na základě doporučení a předchozích zkušeností, Fayn Communications zastupujeme v oblasti PR a marketingu,“ řekl Strategii ředitel Virklisu Martin Schenk.

Další hráč na poli virtuálních operátorů chce nabízet kombinaci volání po internetu (VoIP) s mobilním voláním. „Majitelé chytrých telefonů budou mít možnost si zvolit, přes jakou službu uskuteční svůj hovor. Budou-li v dosahu Wi-Fi sítě, což je častý případ, zavolají si velmi levně přes VoIP. V terénu pak využijí tradiční GSM síť, ale oproti jiným mobilním a virtuálním operátorům za výhodnější cenu,” vysvětluje technologický ředitel společnosti Fayn Telecommunications Lukáš Honek.