Havas PR hlásí tři nové klienty

Léky, ilustrační foto

Léky, ilustrační foto Zdroj: Pixabay.com

Agentura Havas PR Prague získala tři klienty. Zvítězila v tendru Novartisu, realizovala akci pro další farmaceutickou společnost Cinfa a vrací se ke spolupráci s Musée Grévin.

Ke spolupráci s agenturou Havas PR Prague se po osvětové kampani zaměřené na onemocnění meningokokem skupiny B vrací farmaceutická společnost Novartis. Tentokrát agentura zvítězila v tendru jiné divize Novartisu a bude pracovat na jiné edukační kampani.

Dalším klientem z oblasti zdraví se stala španělská společnost Cinfa. Agentura pro ni zajistila setkání lékařů, které se uskutečnilo v Praze. Kromě jednodenní konference věnované respirační medicíně připravila i dvoudenní doprovodný program.

Havas PR v současné době pracuje ve farmaceutickém sektoru ještě pro společnosti Walmark a Teva Pharmaceuticals. V roce 2014 agentura Havas PR zajistila slavnostní otevření pražské pobočky muzea voskových figurín Musée Grévin a navazující komunikaci. Nyní se ke spolupráci se zábavním muzeem vrací a pomocí PR aktivit bude lákat více českých návštěvníků.

„S Havasem spolupracujeme v nadlinkové reklamě již od našeho vstupu na český trh, nedávno jsme také zahájili spolupráci v oblasti mobilních aplikací. Mít pod jednou střechou i public relations je pro nás efektivní,“ říká Daniela Pedret která v Grévinu Praha řídí marketing a PR.