Hlasování v anketě Křišťálová Lupa je za půlkou

Zdroj: Křišťálová Lupa

Už jen necelé tři týdny budou projekty a služby českého internetu svádět boj o přední příčky v anketě Křišťálová Lupa – Cena českého Internetu 2017. Podpořte i vy své favority a dejte jim hlas.

V anketě Křišťálová Lupa se každoročně oceňují ty nejzajímavější projekty a služby českého internetu.

Na základě nominací 12. ročníku ankety Křišťálová Lupa – Cena českého Internetu, které probíhaly přes léto, se do finálního hlasování veřejnosti dostalo 65 projektů a služeb v těchto 6 kategoriích: Zpravodajství, Zájmové weby, Internetové obchodování, Nástroje a služby, One (wo)man show.

Podpořit své favority můžete i vy. Stačí vyplnit online formulář na webu ankety a hlasovat. Čas máte do čtvrtka 2. listopadu.

O pořadí v dalších osmi kategoriích bude rozhodovat odborná porota.

Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne 30. listopadu v Divadle Archa. Těšit se můžete i na vystoupení členů akrobatické skupiny Losers Cirque Company.

Další podrobnosti o anketě Křišťálová Lupa 2017 – Cena českého Internetu najdete na www.kristalova-lupa.cz.

Anketu Křišťálová Lupa 2017 pořádá server Lupa.cz, jehož provozovatelem je společnost Internet Info. Hlavním partnerem ankety je společnostT-Mobile. Dalšími partnery akce jsouActive24, Chivas Regal a PayU. Partnerem kategorie je Raiffeisen BANK. Hlavními mediálními partnery jsou Česká televize a Český rozhlas Radiožurnál. Produktovým partnerem je Schweppes. Mediálními partnery jsou Aktuálně.cz, Deník.cz, E15.cz, Euro.cz, Heureka.cz, Hypermedia.cz, Info.cz, Novinky.cz, Seznam.cz a Tiscali Media.