Internet BillBoard přijal produktové developery

Do brněnské a pražské pobočky společnosti Internet BillBoard nastoupily v průběhu léta čtyři posily na pozice Senior i Junior Developerů.

Brněnský tým společnosti Internet BillBoard, která se specializuje na internetovou inzerci, rozšířili Zdeněk Tisoň, Jakub Horník a Tomáš Dusík, ten pražský doplnila Kateřina Hejtmánková. Všichni se budou podílet na dalším rozvoji produktů vytvářených v Internet BillBoard.

Zdeněk Tisoň vystudoval obor Informační systémy na Vysokém učení technickém v Brně. V minulosti pracoval pro společnosti SolarWinds a Snapshot. Specializuje se na distribuované systémy, Big Data technologie a NoSQL databáze. Nově nastoupil na pozici Senior Developer.

Druhým Senior Developerem se stal Jakub Horník, jenž se profesně zaměřuje na distribuované systémy, relační a NoSQL databáze. I on vystudoval Informační systémy na VUT v Brně, v minulosti pracoval pro Seznam.cz a Snapshot.

2807783:normal690:true:trueJakub Horník

Tomáš Dusík studuje Aplikovanou informatiku na Univerzitě Palackého v Olomouci a v Internet BillBoard působí jako Junior Developer. Tomáš kromě programování skládá hudbu a svůj volný čas věnuje vzdělávání.

Junior Developerem v pražské pobočce se stala Kateřina Hejtmánková, která získala magisterský titul po studiu oboru Informační systémy a technologie na pražské VŠE. V Internet BillBoard se stala historicky první dívkou na pozici softwarového vývojáře.