JCDecaux spustí v Ruzyni velkoplošnou reklamu

Plánovaná obrazovka JCDecaux na Letišti Václava Havla

Plánovaná obrazovka JCDecaux na Letišti Václava Havla Zdroj: archiv

Odletové terminály pražského letiště Václava Havla již brzy oživí dvě obří digitální obrazovky o rozměrech 8 x 4 metrů od společnosti JCDecaux. Svou plochou představují vůbec největší reklamní digitální nosiče v České republice.

V současnosti probíhají na letišti přípravné práce potřebné pro instalaci rozměrných obrazovek, s jejich zprovozněním společnost JCDecaux počítá v březnu 2015. Nabízet budou špičkovou kvalitu obrazu, nové možnosti kreativního zpracování kampaní a především jejich široký zásah.

„Letištěm Václava Havla projde ročně 11 milionů cestujících a většina z nich stráví v jeho prostorách v průměru 2,5 hodiny. Zásah reklamních sdělení je tu tedy obrovský. Unikátní LED obrazovky posunou pražskou Ruzyň na úroveň předních světových letišť,“ uvedl ředitel společnosti JCDecaux pro Českou republiku Pavel Slabý.

Největší zájem o využití nového reklamního nosiče registruje společnost JCDecaux od firem nabízejících prémiové značky, konkrétně z oblasti automobilového průmyslu, bankovnictví, telekomunikací či elektroniky.