Jobs.cz spouští Brigády do kapsy

jobs.cz

jobs.cz

Pracovní portál Jobs.cz spustil nabídku brigád prostřednictvím mobilní aplikace pro takzvané chytré telefony s platformou Android. Během příštích 14 dní budou nové „Brigády do kapsy“ dostupné také pro přístroje iPhone z dílny společnosti Apple.

Uživatelé těchto mobilních zařízení tak budou mít vždy k dispozici výběr nejčerstvějších nabídek brigád největšího pracovního portálu Jobs.cz a budou na ně moci okamžitě a kdekoli reagovat.

„Hledání brigád je jednou z nejčastěji využívaných služeb portálu Jobs.cz. Typický uživatel – mladý student – kontroluje aktuální přehled volných pozic v průměru až třikrát denně. I přesto však mnohokrát na zajímavou nabídku nestihne reagovat včas, protože nejzajímavější místa bývají obsazena v řádu hodin či pouhých desítek minut,“ vysvětluje aktivitu Jobs.cz Tomáš Ervín Dombrovský, tiskový mluvčí společnosti LMC, která pracovní portál provozuje.

Aplikace Brigády do kapsy podlůe Dombrovského uživatelům chytrých mobilů umožní mít vždy přesný přehled o aktuálních nabídkách a možnost na ně ihned reagovat.

Na pracovním portálu Jobs.cz bylo v květnu vystaveno celkem víc než 6600 brigádnických pozic. Denně zde v tomto období bylo v průměru k dispozici na 1200 nabídek.

Aplikace Brigády do kapsy je od 28. června 2011 bezplatně k dispozici v rámci Android Market a od půlky července 2011 bude dostupná též v App Store pro iPhone. Brigády do kapsy a další informace lze nalézt také na brigadydokapsy.jobs.cz.